perjantai 9. lokakuuta 2015

Miraclen kynsistudio Rekku Rescuelle

Heissan vaan, olen hengissä, juuri ja juuri. Siis tätä samaa vanhaa, ranka on huonona. Teen mitä pystyn ja sillä aikataululla kuin pystyn.

Olen kuitenkin tässä ollut kahdesti pitämässä kynsistudiota Rekku Rescuen hyväksi, ja yhdistin nämä kaksi postausta. Omiakin kynsiä olen lakannut, ja kuvannut, ne vain ei ole päätyneet blogiin asti, vielä. On ne tulossa. Mutta siis kynsistudiot. Ensin olin tuossa syyskuun loppupuolella Satamaravintola Pumppuhuoneella veneilykauden päättäjäisissä lakkaamassa kynsiä, tuttuun vitosen tapaan. Asiakkaita kävi ihan mukavasti ja sainkin taas kerran kerättyä jo ihan kivan summan Rekuille! Tässä on kynnet siltä päivältä:Siinäpä ne. Sitten olin viime viikonloppuna Tuulosen Mustissa ja Mirrissä lakkaamassa kynsiä kun siellä oli ryhmänäyttelyt. Rekuilla oli samassa esittelypöytä ja myynnissä oli vähän kannatustuotteita. Asiakkaita kävi muutama, mutta kuten todettu moneen kertaan ennenkin, pienikin summa on aina parempi kuin nolla. Tämä on kuitenkin ihan naapurissa ja on sopivasti lähellä. Tässäpä sen päivän kynnet:

Suuri kiitos kynsistudiota sponsoroineelle MiMaxille, olen saanut mahtavan kynsistudion rakennettua avullanne! Myös tässä on yksi oivallinen tapa auttaa kodittomia eläimiä.

http://www.mimax.fi

2 kommenttia :

  1. noi tikrut osu kyllä heti silmään, aivan ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä riittää kyllä väriä, oikein komeat kynnet! :)

      Poista