tiistai 28. toukokuuta 2013

Hiljaiseloa vai?

Ehei todellakaan. :) Kiirettä on pitänyt kynsiä lakkaillessa, joka päivälle aina uudet, 31 päivän kynsihaasteen mukaan. Halusin nyt postata erikseen kun olen puolessa välissä, muistutuksena että tuolla ylhäällä Sivuista löydät 31 Day Challenge sivun, jossa kuvat lisääntyvät päivittäin ja pientä tekstinpätkääkin olen joka päivä yrittänyt haasteesta kirjailla. Tällä hetkellä ihailtavaksi löytyy 75 kuvaa ja viisitoista eri kynsimallia.

Hiljaiseloa ei todellakaan myös harrastukseen hurahtaneen aloittelijan tarvikkeiden määrän lisääntymisessä. Ebaysta on tullut ja tulossa kaikkea mitä harrastaja voi toivoa. Uusia lakkoja shoppaan tällä hetkellä ihan vain lähikaupasta jonka valikoimiin siis kuuluu edullinen ja riittävän hyvä merkki flormar. Koskapa en ole nähnyt uusista flormar Kone Helsinki Pretty lakoista esittelyä, voisin tehdä ensimmäisen oman arvioni niistä. En tähän samaan postaukseen, vaan hieman myöhemmin. ;)

Olen tässä samalla myös opiskellut, siis kynsiharrastusta! :D Seuraan ja luen useita blogeja, jotta osaisin omastani myös tehdä mielenkiintoisen. Tykkään aina hieman erikoisemmista jutuista, joten kaikkeen täytyy aina keksiä jotain uutta 'twistiä'. Olen osallistunut moniin arvontoihin ja kovasti haluaisin tehdä jo oman, mutta lukijoita saisi olla aika monta enemmän.Tällä hetkellä haaveilen pääseväni joskus mukaan johonkin kynsimiittiin, niitä on ollut nyt paljon ja blogeista saa niistä haikeudella lukea, oi jospa oisin saanut olla mukana. Jonain päivänä, jonain kertana, ihan varmasti. :)

Osallistu tästä arvontoihin, lue ensin tarkkaan säännöt, minäkin osallistuin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti