perjantai 31. toukokuuta 2013

flormar/Kone Helsinki Pretty neonit

Esittelen ensimmäistä kertaa lakkoja. Olen kovasti ihastunut flormareihin hinnan ja helpon saatavuuden takia. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ne ovat myös minulla toimineet oikein mallikkaasti. Lakat levittyvät ihan riittävän hyvin, kaksi kerrosta yleensä riittää peittämään ja lakat kuivuu suhteellisen nopeasti. Tässä on kuuden pullon setti uutuuksia:


Kuusi pulloa siis saa Tokmanni ketjun liikkeistä (Robin Hood, Tarjoustalo...) vaivaisella kymmenellä eurolla. Neon värit ei niinkään hivele silmiäni mutta tämä setti oli niin herkullisen värinen että täytyi se ostaa ihan kesäbiitsikynsiä varten. Seuraavissa kuvissa lakkaa on valkoisen lakan päälle sivelty kaksi kerrosta (paitsi vihreistä unohtui), tarkastele tulosta omien kriteereidesi mukaan:


Minulla vielä aloittelijana ei ole näistä lakoista mitään pahaa sanottavaa, toimivat minulla kyllä. Jos jotain olisikin hampaankolossa, niin rahaahan ei siinä juuri menettänyt. En osaa sanoa miten mieleni muuttuu kun pääsen käsiksi kalliimpiin, ja senkö takia laadukkaampiin, lakkoihin. Aika ja kokemus sen sitten näyttää, voin sitten palata aiheeseen.

4 kommenttia :

 1. Nää näyttää superkivoilta kaikilta! Mutta harmikseni näitä en löytänyt ainakaan vielä raahen Raahen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että tulee sinnekkin. Saakohan niihin kauppoihin esittää toiveita? Ainahan voi kokeilla. :) Ja siis tykkään näistä koko ajan enemmän ja suunnitelmissa ois mahtavia kesäkynsiä.

   Poista
 2. Heittäisin sua haasteella :)
  http://tuhlarin.blogspot.fi/2013/06/haastetta-pukkaa-jalleen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, ihan eka haaste! Kiitos! <3 Paneudun tähän heti huomenna, tän päivän postausta alan kirjoittamaan kun sain isännän suostumaan lakkaamaan kynteni! :)

   Poista