sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Liukuväri hololla

Vai sittenkin holo liukuvärjättynä? Ei liene juuri eroa kuinka päin asian ilmaisee. Lakkausidean sain Kynsikoristelut ryhmästä ja halusin itsekkin koittaa tehdä liukuväriä hololakoilla. Nyt kun kesä kolkuttelee jo ovella ja aurinko paistaa niin mikä sen paremmin kruunaisi alkavan kesän heti neonlakkojen jälkeen kuin kunnon holot! Kaivelin Perfectin kahdeksan hololakkaa lipaston uumenista ja hetken sai töitä tehdä ravistellakseen kaikki holot pullon pohjalta liikenteeseen. Hyvin lakat kuitenkin elpyivät vuoden käyttämättömyyden jälkeen ja toimivat oikein hyvin. Ainoastaan kuvaaminen epäonnistui, ja liukua ei juuri kuvassa näe mutta hieno se on, voin kertoa. En halunnut mitään muuta kynsille kuin nämä lumoavat hololakat:
 Eli kynsillä on kolme eri sävyä Perfectin Holographic lakoista, H2, H5 ja H8. Alla on Nfu Oh Aqua Base jota suositellaan hololakkojen alle, koska holot kaljuuntuvat herkästi lakatessa. Itse en ole ongelmaan törmännyt näiden Perfectin, enkä Kone Helsingin holojen kanssa joita minulta löytyy joten en osaa sanoa onko aluslakasta niin suuri hyöty kuin on hypetetty. Täytynee hankkia muutama uusi hololakka testiin jos eri merkit toimivat erilailla. Nämä erittäin edulliset, vaikkakin pienet pullot, Perfectin holot ovat olleet aivan passeleita ja olen ollut niihin tyytyväinen. Nyt sitten toivomaan paljon aurinkoisia päiviä jotta ulkona saa nauttia kauniista holokimalluksesta!

Nyt on viimeistään aika osallistua, 
arvonta päättyy tänään ja huomenna julkistetaan voittaja!
Blogini 2 v.-arvonta!
Mahtava palkinto luvassa voittajalle!
http://miraclesnails.blogspot.fi/2015/05/2-v-arvonta.html

6 kommenttia :

 1. Pitäs kaivaa nuo omatkin holot kaapista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, ovat aurinkoisen sään lakkoja. :)

   Poista
 2. Ainakaan CCn Halo Hues-sarjan lakat eivät kaljuunnu ollenkaan.. Ovat todella paksua lakkaa mielestäni, tykkään! Aluslakkana toimii Trindin Nail Repair, sekä Seche Clear :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halo Huesit on Wishlistillä, ehkä vielä jonain päivänä mun Helmerissä. :)

   Poista