perjantai 1. toukokuuta 2015

Hyvää vappua!

Se oisi sitten taas vappu, meidän perheessä yksi näistä vähemmän juhlituista juhlista. Tänä vuonna kyllä ekaa kertaa ihan itse omin pikku kätösin laitoin simaa tulemaan ja myös munkkeja paisteltiin. Ja hengissä olen vielä kertomassa siitä, joten ei se ihan pieleen voinut mennä. Vappu siis meillä vietetään rennosti, ehdin hyvin lakkailla aamusella itselleni kynnet ja kun lähdimme vapputorille, olikin ne sitten jo rullalla. Inspiraatio kynsiin tuli jokin aika sitten näkemistäni kynsistä, jollaiset jo ne nähdessäni päätin laittaa itselleni vapuksi vähän varioiden. Onneksi kuvasin kynnet heti niiden valmistuttua, joten näillä kuvilla mennään:
Kynsillä on hyvin monta väriä, alla kuitenkin flormar/Kone Helsinki QD01 antamassa pohjan ja kirkastamaan neon värejä vesimarmoroidessa. Vesimarmorointi on toteutettu seuraavilla Kone Helsingin lakoilla, NO08, P26, NO14, P20, NO12 ja P06. Sitten päälle kerros China Glazen Fairy Dustia, ja pisteeksi iin päälle eli kuvion keskustaan vielä OPI I Snow You Love Me'sta yhdet glitterit. Kynsistä tuli aivan mielettömän upeat, kuvista ei. Todellakin harmittaa että kuvasaldo oli näin onneton ja lakat on nyt tällä hetkellä pahasti kurtussa. Koitin nyt tokaa kertaa päällilakkana HK Girliä ja se vaan ei kuivata niin nopsaan kun on tottunut Seche Viten kuivattavan. Harmillista että menin sitten näin hilkulla viime tipassa laittamaan sitä, olisi pitänyt luottaa tuttuun ja turvalliseen. Vaan ei auta, näin kävi. Itse onneksi pystyn ihailemaan vielä kynsiä ja näkemään ruttujen ohi.

14 kommenttia :

 1. Onpa kivat marmoroinnit:) Vappua sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköiset kynnet, oikein soveliaat Vappuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tarkoitus oli esittää vähän vappuhuiskaa, ja parille kynnelle piti tehdä perus kukkakuviota esittämään serpentiiniä, se vaan sitten unohtui näpertelyn tuoksinassa ja kaikista tuli vappuhuiskat. ;)

   Poista
 3. Todella nätit ja kimaltavat kynnet! :)

  VastaaPoista
 4. Siis WAU! Aivan uskomattoman kaunis lakkaus, mielettömän hyvin oot onnistunut! Näitähän jää vaan tuijottamaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) <3 Vielä kun kuvat oisi olleet priimaa niin avot! :)

   Poista