maanantai 17. elokuuta 2015

Sateenkaariliuku

Nämä kynnet olivat livenä upeat, kuvaamisen kanssa oli jälleen kovasti ongelmia ja rankani ei pitänyt uusinnoista. Postaus jäi sitten tekemättä kun ahdisti avata kuvia kuvankäsittelyohjelmalla. Kuitenkin kynnet olivat niin hienot että päätin ottaa härkää sarvista ja esitellä kynnet vaikka kuvat eivät niille tee oikeutta. Olen valinnut neljästä kuvaussessiosta parhaat ja parantamisen varaa toki on, unohdetaan se ja keskitytään upeisiin kynsiin!Kynsillä on liukuväri tehty seuraavilla lakoilla, essence 191 Love is In The Air, China Glaze Peachy Keen, China Glaze Feel The Breeze, essence 194 Little Lila Town, essence 125 Absolutely Blue, essence 178 Hello Spring!, leimaus China Glaze Devotion lakalla laatasta BP-L020. BornPrettyStore lähetti minulle ison läjän laattoja testiin ja niitä ahkerasti koitan nyt käytellä joten leimoja on tulevaisuus pullollaan.

BornPrettyStoren laajasta nail art valikoimasta löydät leimalaattojen lisäksi kaikki muut kynsikoristelutarvikkeet ja saat normaalihintaisista tuotteista 10% alennuksen koodilla AFBQ10 joka on blogini lukijoille.

6 kommenttia :

  1. Onpas ihastuttavat <3 Näistä jälleen muistui mieleen etten ole tainut tehdä koskaan pystyliukuvärjäystä vaan aina se on se vaaka. Nyt mun täytyy ryhdistäytyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) <3 Sitä itsekkin näissä aluksi ajoin takaa mutta jälleen laimaushimo iski että jotain muutakin kynsille täytyy saada. :)

      Poista