perjantai 14. elokuuta 2015

Herkkukynnet

Tässä välissä täytyy julkaista uusimmat herkkukynnet, jotka tein viikonloppua varten. Sunnuntaina Helsingissä vietetään ravintolapäivää, ja olen mukana Rekku Rescuen pisteella, Kitty Cat Caféssa. Sinne sitten lakkasin tyyliin sopivat kynnet, ja varsin herkulliset niistä tulikin!
Kynsillä on värilakkana OPI Chic From Ears To Tail. Leimat on BornPrettyStoren laatasta BP-L023 jonka olen saanut testituotteena. Leimalakkana on uusi Ya Qin An musta leimalakka. Leimaa hyvin, mutta niin myös sotkee ja putsaaminen tuntui melko haastavalta. Tämä saattaa johtua siitäkin että asetoni on loppu, ja käytin Xtran lakanpoistoainetta. Sillä ei joka tapauksessa edes stamperi puhdistunut kunnolla. Lakka kuitenkin oli edullista ja isossa pullossa jota arvostan. Ainiin, lakkauksen kuorrutukseksi laitoin leimojen päälle peittämään epätasaisuuksia ja virheitä China Glazen Fairy Dustia. Siitä ei ole moitteen sanaa, ihan ykkönen! Inm Out The Door toimi pikakuivattajana ja kynnet eivät tahtoneet millään kuivua, sainkin niihin sitten lommoja mutta ei pysty aloittaa hommaa alusta, niskat on edelleen pahana.

BornPrettyStoren laajasta nail art valikoimasta löydät leimaustarvikkeet ja paljon muuta ihanaa kynsitaiteilijan rekvisiittaa. Saat 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista blogini lukijoille tarkoitetulla alekoodilla AFBQ10 ja kolmen tilauksen päässä häämöttää heidän sponsoroimansa arvonta.

Tässä tapahtumaamme herkullinen mainos, tervetuloa mukaan! Itse tein sinne raparperimehua, tulossa myös vadelma- ja raparperipiirakkaa. Kojulla myös muiden yhdistyksemme jäsenten herkkuja tarjolla.

Mainostan vielä toista tulevaa tapahtumaamme, harvinaista herkkua sekin, teatteriesitystä jonka lipputulot kokonaisuudessaan kodittomien eläinten hyväksi! Esitys on sunnuntaina 23.8 klo 19 Helsingissä Mustikkamaan kesäteatterissa ja liput 15 €.2 kommenttia :

  1. Söpöt ja toivotaan kävijöitä tapahtumiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Ravintolapäivässä kävi kuhina ja herkut teki hienosti kauppansa! Varmasti ensi vuonna uudelleen.

      Poista