lauantai 25. kesäkuuta 2016

Juhannusta!

Juhannus on melkein ohi, mutta hyvää juhannusta silti! Mietin kovasti millaiset juhannuskynnet tekisin, en sitten varsinaisesti lähtenyt ajatuksesta juhannus vaan loihdin kynnet jollaiset on tässä olleet mielessä jo jonkin aikaa. Halusin eriväriset lakat käden joka sormeen, ehkä se kuvaa mielen myllerrystä jota tässä edelleen on ilmassa. Ei siitä enempää, katsotaan ne skittle kynnet!

Kynsillä on lajitelma China Glazen lakkoja, peukalosta pikkurilliin eli kuvassa vasemmalta oikealle: Too Yacht To Handle, Sun upon My Skin, Peachy Keen, Float On ja Tart-y For The Party. Leimat on BornPrettyStoren laatasta BP-L014 Dashican mustalla leimalakalla. Päällä on kerros China Glazen Golden Enchantmentia ja Seche Viteä. Leimasinkin on BornPrettyStorelta, minulla ainakin toimii vallan hyvin tällainen edullisempi versio kirkkaasta leimasimesta jolla leimojen kohdistaminen on lasten leikkiä. Paitsi jos ei jaksa keskittyä, niinkuin nyt kävi. Enpä lähtenyt poistamaan lakkoja ja aloittanut alusta, minulle välttää kyllä aivan mainiosti vähän vinksahtaneet leimaukset, vinksahtanuthan taidan olla vähän itsekkin? Eli käy teemaan. Kynnet on todella mieleiset, kuvat ei tee niille oikeutta. Tykkään!

BornPrettyStorelta löydät näiden tuotteiden lisäksi paljon muuta nailart tarviketta suuresta ja edullisesta valikoimasta. Saat myös blogini lukijoille tarkoitetulla AFBQ10 alekoodilla 10% alennuksen tilauksestasi, normaalihintaisista tuotteista.

4 kommenttia :