lauantai 4. kesäkuuta 2016

Lomalta paluu vai -aloitus?

Mitenhän tämän nyt ottaisi, palaanko lomalta vai aloitanko loman kuten koululaiset kun tänään pääsi lapset kesälaitumille? Sairaslomani vielä jatkuu kesäkuun loppuun asti. Se on ollut pitkä, ja varsin kivinen. Kaularangassani todettiin välilevynpullistuma, josta aiheutui infernaaliset kivut, joihin en saanut oikeita lääkkeitä koska vaivan olemassaoloa ei uskottu. Kun magneettikuva sen paljasti, löytyi vihdoin toimivia lääkkeitä, joiden kanssa on sitten pärjäilty, välillä paremmin, välillä huonommin. Se on nyt onneksi parantunut ilman leikkausta, kuten edelliselläkin kerralla kun tästä vaivasta kärsin. Se voi vielä uusia, mutten jaksa ajatella vielä niin pitkälle. Samalla todettiin toinen sairaus jonka hoitoa aloitellaan ja seurataan. Käteni ovat melko heikossa kunnossa, ja kävin fysioterapiassa ja toimintaterapiassa niiden kanssa, ja mikä maailman ihanin uutinen olikaan että parasta kuntoutusta huonoille näpeilleni on rakkaat harrastukseni, eli kaikki pienen pieni piipertäminen ja kädentaidot, askartelu, kynsitaide, you name it!

Olen koko ajan lakkaillut kynsiäni, ja niitä on näkynyt Instagramissa.  Nyt koulujen kevätjuhlaan halusin vaaleanpunaista, ja työpöydälläni sopivasti lepäili OPIn Suzi Shops & Island Hops jonka sitten kynsilleni laitoin. Kauan on Milvin siirtokuvat myös odotelleet käyttöä, tämä tietty arkki, ja päätin että nyt on prinsessakynsien aika! Eikös vaan olekkin aika?Kynsillä on kolme ohutta kerrosta OPIn Suzi Shops & Island Hops lakkaa, koristelut Milv siirtokuva-arkista ja päällä tuttuun ja turvalliseen tapaan Seche Vite. Alla kuva Milv arkista vielä.

Aurinko paisteli aamusta ja iltapäivästä, ja kynnet hohti kultaa! Katse väkisinkin kiinnittyy niihin, nehän ovat kuin korut. Tykkään kynsistä kovasti, näistä en ihan heti luopuisi. Mutta kuten toimintaterapeutti määräsi, harjoitusta, harjoitusta ja harjoitusta! Saapi nähdä kauanko sitten maltan harjoitella muuta ja koska haluan siirtyä taas kynsien lakkailuun. Ensi viikonloppuna onkin kesämiitti, jossa olen yhtenä järjestäjänä, sinne sitten täytyy lakkailla jo enemmän harrastajamaisesti, toivottavasti saan reenattua riittävästi sitä ennen.

5 kommenttia :