torstai 18. elokuuta 2016

Miraclen kynsistudio Rekku Rescuelle


Olin viime viikonloppuna lakkaamassa kynsiä eläinten hyväksi, oikein kunnolla pitkästä aikaa. Hämeenlinnassa oli Elomessut ja siellä Rekku Rescuella oma teltta. Tätäkin ihanaa harrastusta on pitkä sairaslomani haitannut. Nyt kuitenkin kunto on sen verran hyvä, että halusin lähteä katsomaan miten se sen kestää. Ilma oli valitettavan sateinen, ja se verotti kävijöitä kovasti lauantaina. Toisaalta se kannaltani oli ehkä hyväkin, niin oli pehmeä aloitus. Sunnuntaina sitten loppua kohti jouduttiin jo lakkaukseen jonottamaan, joten kyllä sieltä ihan kiva tuotto tuli taas eläinten hyväksi. Telttamme oli limenvihreä, ja se valitettavasti vaikutti kuviin kynsistä, niitä vähän koitin säätää mutta kyllä niistä selkeästi huomaa että kaikki vihrustaa. Kuten sanottu, olen kynsitaiteilija, en valokuvaaja saatika photoshoppaaja. Laitan lauantain ja sunnuntain kynnet erikseen otsikoituna alle nähtäväksi.


LauantaiSunnuntai


P.S Löydät Miraclen kynsistudio Rekku Rescuelle myös Pinterestistä, sinne olen kokoamassa kaikki eläinten hyväksi lakatut kynnet urani ajalta omiin vuotuisiin kansioihinsa.

11.6.2016 oli kynsistudio Tuulosen Mustissa ja Mirrissä, asiakkaita kävi vain yksi joten siitä kerrasta jäi postaus tekemättä. Jätän kuvan tänne loppuun, että on nekin kynnet kuitenkin julkaistu.4 kommenttia :