perjantai 5. elokuuta 2016

Uusi lempiväri?

Olen alkanut lämmetä muillekkin väreille kuin pelkälle vaaleanpunaiselle. Se on jo aika paljon. Lilaa on ilmestynyt viime aikoina aika reippaasti vaatekaappiini, ja kuten ehkä kesämiittipostauksessa huomasit, myös hiukseni on vaihtaneet radikaalisti väriä. Halusin sitten hiuksiin mätsäävät kynnet, väreiltään, ja lähdin etsimään liloja lakkoja ja siitä idea sitten kehittyi. Tällaiset kynnet sain aikaan:
Kynsillä on ensin alla kerros China Glazen Snowta. Värilakkana on That's Shore Bright ja leimat on Konadin Violet Pearlilla laatasta BP-X15. Päällä on kerros Fairy Dustia ja tietenkin Seche Viteä joka ei ole kuvassa. Leimasin ja skrapa on myös Born Prettyn valikoimista ja toimivat moitteettomasti. Kynsistä tuli vallan ihanat, Fairy Dust kruunaa komeuden ja on yksi ehdoton lempparilakkani. Ehkä violetti on värinä kirimässä hyvää vauhtia vaaleanpunaisen rinnalle.

Muita ihania nailart tuotteita löydät runsaan valikoiman Born Pretty Storelta ja voit hyödyntää alekoodini AFBQ10 normaalihintaisiin tuotteisiin.


P.S. Oletko osallistunut arvontaani?
http://miraclesnails.blogspot.fi/2016/07/kesamiitti16716-arvonta.html

10 kommenttia :

 1. Tosi onnistuneet leimat!
  Pitäiskin hommata uus pullo Fairy Dustia, se on kyllä yks mun lemppareista! Nyt pullon pohjalla on enää muutamat millit täysin jankkiintunutta mössöä, jolle ei ohentajallakaan tehdä enää ihmeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mulla on menossa jo toka pullo, ja eka kyllä loppupuolella jankkiintui myös käyttökelvottomaksi.... Onneksi saa uusia.

   Poista
 2. Tosi kaunis lakkaus! Tykkäisin varmasti näistä omilla kynsilläkin, vaikka kaikki violetin sävyt ei tunnukaan ihan kotoisimmilta.

  VastaaPoista
 3. Pinkki on ihana väri ja nämä kynnet ovat onnistuneet todella hyvin :)

  VastaaPoista