keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Palapeli kynsillä

No ei ihan otsikonmukaisesti kirjaimellisesti kuitenkaan, mielikuvitukseni mukaan kynsillä on vain palapeli leimaus. Olisi kyllä hienoa tehdä oikea kunnon kuva, ja siihen lisätä sitten palapelin palojen rajat. Mutta ei tällä kertaa, halusin kynsille jotain piristävää ja uudet I Love Me messuilta kotiutuneet lakkani odottivat vielä omaan Helmer laatikkoonsa pääsyä työpöydälläni, ja niistä valitsin sitten mielialaan sopivan värin. Tässäpä kynteni:


Värilakaksi valitsin siis China Glazen Designer Satin lakan. Väri on upea, enkä saanut sitä nyt säädettyä mitenkään oikeaksi tähän postaukseen. Muutenkin tuntuu että silmäni ovat jotenkin oudot, värit muuttuvat yhtäkkiä. Joten tämän lakan oikean sävyn hahmottaminen oli kovin hankalaa. Leimat on BornPrettyStoren laatasta BP-94 ja leimalakkana BornPrettySoren musta.

Toinen uutuustuote, Seche Vive, instant gel effect top coat, samaisilta messuilta pääsi myös ensi kertaa testiin, ja tykkäsin kovasti. Nyt kävi niin että tämä voi todellakin syrjäyttää vaalimani Seche Viten. Tätä on nyt kovasti ylistettu, ja voin kyllä olla samaa mieltä. Lakka kuivui kovin nopeasti, vaikkei varsinaisesti pikakuivattaja olekkaan. Seche Viteen erona tämä on ohuempaa eikä kutista lakkauksia jota nyt minullakin Vite on alkanut aina välillä tehdä.

Muita nailart tuotteita löydät BornPrettyStoresta ja saat 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista blogini lukijoille tarkoitetulla koodilla AFBQ10. Lisäksi postimaksu on ilmainen ympäri maailman.


4 kommenttia :