maanantai 2. tammikuuta 2017

Hyvää Uutta Vuotta! Ja Joulua!

Olen lakkaillut kynsiä nyt melko hiljakseen, ihan kamalan kiireen vuoksi. Jonkin verran kuitenkin täytyy suojaa olla kynsissä, joten olen lisäillyt päällilakkaa siten että lakkaus ja suoja kestää kauemmin. Laittelen tässä alkuvuonna nyt siis takaperoisessa järjestyksessä esittelyjä, ja tähän uuden vuoden kanssa samaan laitan myös joulukynnet. Aloitetaan uudesta vuodesta, tälllaisilla kynsillä vuosi vaihtui:

Kynsillä OPI Stay The Night ja leimat Born Pretty Storen laatasta BP-L042 ja leimalakkoina läjä Born Prettyn omia leimalakkoja, järjestyksessä ylhäältä alas, vasemmalta oikealle: # 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17 ja 18. OPIn lakka on hiekkalakka, mutta tekstuuri kärsi tietenkin päällilakasta, jota laitoin leimojen vuoksi. Kynnet eivät aivan vastanneet visiota, mutta vaihtuihan se vuosi siitä huolimatta! Hauskathan ne ovat, tosin rakettien vuoksi vaihtoon menee aika pian kun juhlapyhät on ohi.

Laatta on Born Pretty Storelta saatu tai ostettu, en enää muista kumpaa kun näitä on kertynyt melkoinen vuori. Esittelen siis linkkeineen kuten olen tavannut tehdä. Laatat ja toki kaikki upeat leimalakat löydät Born Pretty Storen laajasta nail art valikoimasta ja postikulut Suomeen ovat ilmaiset. Blogini lukijoille tarkoitetulla koodilla AFBQ10 saat 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.


Joulu joulu tullut... eiku mennyt on!

Joulukin oli ja meni, ja lakkasin toki kynnet erikseen jouluakin varten. Joulukiireiden ja kaikkien muiden kiireiden vuoksi mani on simppeli ja tehty aatonaattona hyvin pikaisesti. Välillä täytyy laittaa mutkat suoriksi ja mennä sieltä mistä aita on matalin. Eipä se menoa haitannut, joulukin tuli ilman sen suurempaa hömpöttämistä.Kynsillä on China Glazen Ruby Pumps, ihan perinteinen ja ehdoton joululakka. on se vaan niin upea ettei siitä pääse yli eikä ympäri! Koristelut pikaisesti water decaleilla jouluaiheella. Nämä kyseiset decalit olivat melko paksut, kuten tarrat, ja jäivät ikävästi törröttämään päällilakan altakin. Eipä sitä onneksi muut huomaa kuinka sen itse tunsi ja se häiritsi. Nätit kynnet, yksi joulu niillä kyllä juhlittu.

4 kommenttia :