sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Talvi tulee

Kyllä nyt vuodenaika vaihtuu jo talveksi, sitä ei voi enää kiistää. Tässä on viikon takaiset kynnet, on ollut nyt kovin kiirettä ettei ole ollut oikeasti aikaa datailla eikä liiemmin lakkailla. Viime viikonloppuna juhlittiin synttäreitäni, enkä edes iänvaihtumiskynsiä ehtinyt tehdä. Illemmalla sitten kun päivän hulinat ja yllätysjuhlat oli ohi, ehdin myös tämän lempiharrastukseni pariin. Tällaiset lempeän talviset kynnet sitten lakkailin:





Kynsillä on liukuväri essencen I <3 Trends The Pastels 07 Bubble Bath ja 04 Sweet At First Sight lakoilla. Päällä on leimat BornPrettyStoren leimalaatasta BPL-032 Konadin Silverillä ja White Pearlillä. Hopean väriset leimat eivät juuri alta näy, onneksi valkoiset erottuvat kuitenkin. Hassun pastelliset talvikynnet mutta silti mieleiset. Ei hullummat värit, koitin mätsätä värejä hiuksiini jotka synttäreiden kunniaksi jopa lyhenivät, väriähän ne nykyään muuttavat harvase viikko.



Muita nailart tuotteita löydät BornPrettyStoresta ja saat 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista blogini lukijoille tarkoitetulla koodilla AFBQ10. Lisäksi postimaksu on ilmainen ympäri maailman.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti