lauantai 1. kesäkuuta 2013

Lakkaushaaste miehille

Tässäpä haasteen säännöt:
1. Vain mies saa koskea kynsilakkapulloihin.
2. Miehelle ei saa antaa neuvoja.
3. Tyyli on vapaa, käske miestä tekemään vaikka ranskalainen manikyyri, jos siltä tuntuu!
4. Valokuvaa lopputulos, ja mielellään kuvia myös prosessin aikana!
5. Lakkaukset saa poistaa heti kuvien oton jälkeen, jos siltä tuntuu.
6. Mies, joka ei suostu haasteeseen on lössö nussukka. (:D)
7. Muistakaa nauraa!


Katselin kateellisena kuinka toiset bloggaajat ovat saaneet heitettyä miehilleen haasteen lakata emännän kynnet. Arvelin ettei tulla meidän taloudessa sellaista päivää näkemään että isäntä tarttuu lakkapulloon. Kuinka väärässä olinkaan! Juttu lähti liikkeelle yksinkertaisesti siitä kun kaupankassalla myyjä kehui kynsiäni. Kerroin tietysti isännälle ja esittelin myös galaxy kynnet 31 päivän haasteesta. Yllätyksekseni sain toiset kehut että ihan kuin olisi ruiskumaalatut kynnet, ja ettei tekokynsistä erota, ihankuin olisi paketista otettu nämä.

Keskustelu sitten jatkui että kyllä minä sitten vaan osaan jotain tehdä kun ventovieraatkin ihmiset kehuu ja siitä jotenkin tuli mieleeni lakkaushaaste miehille. Kerroin siitä varovasti että juuri näin kuvia kun mies lakkaa naisensa kynsiä, enkä saanutkaan kieltävää vastausta vaan silmäkulmissa näkyi pilke ja näytti että isäntä suunnittelee jo mallia millä päihittää muiden miehet. Tässäpä kuvasatoa:4 kommenttia :

 1. Vau! Tosi hienot tuli :) mahtaskohan mun mies lähteä tohon.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaus voi yllättää niinkun mutkin, kannattaa kokeilla. :) Ja olen kyllä ihan samaa mieltä että kynnet on oikeasti tosi komeat. <3

   Poista
 2. Nämä on muuten oikeasti tyylikkäät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hyvin onnistuneet myös omasta mielestäni, niitä olenkin kehunut ukolle ja kertonut aina myös muiden kommentit. :)

   Poista