tiistai 19. elokuuta 2014

Uusi työ, uudet kujeet

....... eiku! Siis vanhat kujeet tietenkin, koska arki muuttuu nyt todella paljon, täytyi kynsille ehdottomasti saada jotain tuttua ja turvallista ja ehdottomasti kynsimasiksen hoitoon vielä jotain rakkaimman rakkainta eli vaaleanpunaista! Vielä en halunnut kuitenkaan mitään syksykynsiä alkaa askartelemaan vaikka nyt koulujen alettua voisi sanoa että onhan se syksy jo ovella mutta mielestäni ilmojen puolesta on vielä kesä. Kyllä se syksy sieltä ehtii vielä tulla! Mutta siis todellakin, vaaleanpunaiset kynnet, tässä:Kynsillä on siis värilakkana essence 106 Free Hugs ja koristelut tein leimoilla. Leimauslakkana Konadin Psyche Pink, ja saman merkin laatasta m77 löytyi kiva kuvio kynsille. Tämä vaati vielä kerroksen China Glazen Fairy Dustia kuorrutukseksi ja kyllä tuli mieleiset kynnet! Ihan melkein ei huomaa kuinka lyhyet ne on...

Kylläpä ne vaan on aika lyhyet, mutta toivotaan että kasvavat pian ja entistä ehompina kaikkien vastoinkäymisten jälkeen!

18 kommenttia :

 1. Ihanan tyttömäiset kynnet, tykkään. <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne sieltä kasvaa! Hirmusen Miraclet kynnet :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen työhön!
  Ja voi miten söpöläiset lakkaukset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Katsoppa tuosta blogin oikeasta laidasta mun face-julkaisu, kuva jonka jaoin Kauneudenkaupan sivulta. ;)

   Poista
  2. Grr.. Jäin kiinni! ;) On se kumma, et aina jos musta otetaan kuva julkiseen jakoon, niin narahdan siitä. ;P

   Poista
  3. No kyllä mä vähän arvelin että varmaan paikan päällä käväiset. :) Mutta ihan kuvatuksi tulit sitte kanssa! :D

   Poista
 4. Hyvin ne sieltä kasvaa :)
  Mäkin jouduin napsaisemaan kaikki kynnet lyhykäisiksi, mutta ehkä me pärjätään... Sormenpäät vaan tuntuu olevan vähän kipeät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa kasvaa juu, ja mulla aluksi sormenpäät oli kipeät yli viikon. Se oli tosi tuskaista. Sitten kun teit jotain, niin ihan verillä kynnenaluset, pienimmästäkin. Brrrr, puistattaa ihan mustella, ei enää ikinä töpökynsiä, pakko jotain varaa jättää!

   Poista