sunnuntai 31. elokuuta 2014

Elokuun vesimarmorointi

Kaikista feileimmät ikinä, kuvineen päivineen. Voi jestas en vaan jaksa ymmärtää mikä nyt mättää, kynsiä, kameraa ja ennenkaikkea itseäni nyt vaivaa jokin. Ja pahasti. Koittakaa kestää, tai no miksipä kun en meinaa itsekkään kestää. Suututtaa kamalasti näiden kynsien kunto, eikä tietoa paremmasta. Juuri kun sain ihan hiukkasen pituutta kynsiin, katkesi yksi taas ihan juuresta, joten lyhensin kaikki, sainpahan kaikki liuskoittumat ainakin viilattua pois joten katsastellaan mihin suuntaan nyt lähdetään. Eli töpöillä mennään, tässä siis vesimarmoroinnit jotka epäonnistuivat mutten oikeastaan enään jaksanut välittää siitä ja näillä mennään:
Kynsillä on siis alla Gina Tricot White, marmorointi tehty flormar/Kone Helsingin lakoilla P08, P18, P20 ja U05. Idea oli hyvä ja kukkakuvio vesikupissa nätti, kynsistä ei vaan riittänyt niille alustaksi. Koska pinnaa kiristelee niskojen ja rankaremppojen lisäksi, koitetaan ensi kuussa uudelleen. 


Blogikirppiksellä vielä myytävää!
Samoin paljon koristeita vielä myynnissä!

4 kommenttia :

 1. Värit on hyvät marmoroinnissa. Tsemmpiä kovasti sinne!

  VastaaPoista
 2. Kiva idea marmorikukkien kohdistuksessa! Tiedän NIIN liuskoittumisongelmat! Tällä kertaa kokeilen liuskoittumien umpeenbuffaamista päältäkäsin! Ei tee hyvää kynsille, mut jos edes ensiavuksi auttaisi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mä olen valmis kans kokeilemaan vaikka mitä, en tosin vielä oo keksinyt mitä se mitä ois. ;)

   Poista