torstai 18. syyskuuta 2014

Kynsien lakkaamista eläinten hyväksi

Otsikot alkavat pikkuhiljaa loppua kesken, joka kerta tuntuu hassulta kirjoittaa vain Miraclen kynsistudio, vaikka siitähän nyt taas kerran on kyse. Ja tässä postauksessa onkin lakkailtu niitä kynsiä monena päivänä. Keikkoja oli kahdelle viikonlopulle varattu kuusi kappaletta, joista puolet jouduinkin perumaan sairastumisen vuoksi. Tai no vanha vaivahan tuo, mutta kun pää ei kääntynyt niin siinä ei auttanut kuin perua lakkaustuokiot ja yrittää selvitä. Tässä edelleen yritetään pikkuhiljaa toipua, välillä voin paremmin, kunnes taas tulee takapakkia. Harmittaa kauheasti koska tämä ihan todella vaikuttaa lakkaustouhuihin, kun on ranka jumissa niin silloin ei lakata. Piste.

Eli ensimmäiset kahdet lakkaukset on toiselta viikonlopulta, 5.9 jo lakattu. Muut sen viikonloput sovitut jouduin perumaan ja homma jatkui seuraavana viikonloppuna sitten lauantaina ja sunnuntaina, 13. ja 14.9 hieman lyhennettynä, en uskaltanut työpäivän päätteeksi lähteä lakkaamaan vielä kynsiä ettei edellisen viikonlopun kuviot olisi toistuneet. Mutta tässä kuvasatoa, sitä riittää:Kynsistudion sponsorina:
http://www.mimax.fi/

Koska tässä on ihan riittävästi valiteltu jo omia kynsiongelmia, lakkasin kynnet tekemään sen tällä kertaa puolestani:Ihana ^ pieni ^ ylläri ^ muistaminen ^ Lissulta, kiitos, se todella tuli tarpeeseen ettet edes usko!<3

Rakastan kynsien lakkaamista, omien ja muiden, enkä missään nimessä ole lopettamassa! Jatkan heti kun pystyn, nyt on verottanut uusi työ ja arjen sovittaminen siihen, ja nyt kaiken hyvän lisäksi tämä oikutteleva ranka yrittää sanella mitä voin tehdä ja mitä en.  Kyllä tästä vielä noustaan, nyt ainakin kynsillä alkaa olla vähän pituutta joten niille saa aina vain enemmän ja enemmän lakkaa ja koristeluita aikaiseksi. ;)

8 kommenttia :

  1. Nättejä taas kaikki. Tsemppiä oikuttelevaan rankaan. Täällä on samaa ilmassa.

    VastaaPoista
  2. Hienoja lakkauksia oot taas tehnyt! :) ♡

    VastaaPoista
  3. Voih rankaa. Mutta hienoja lakkauksia ja mukava on käsikuvien kautta nähdä esim. asiakkaittesi ikäkirjo. Terkkuja ja paranemista!

    VastaaPoista