maanantai 8. syyskuuta 2014

Miraclen kynsistudio syysmessuilla

Kynsistudio on viimeksi ollut Tuulosessa syysmessuilla elokuun lopussa ja siellä ehti olla ihan kivasti asiakkaita. Omat kynnet on todellakin jäänyt nyt vähemmälle, ja asiaa ei auta yhtään se että pakatessani tavaraa valmiiksi messuille, avatessani auton peräluukkua sai peukalonkynsi sellaisen osuman että kauhealla vaivalla kasvatetut kynnet oli jälleen entiset, en alkanut yhtä kynttä enää pelastaa vaan viilasin jälleen kaikki ihan lyhyiksi. Koska kynsissäni on nyt tosi paljon liuskoittumia, oli tämä ehkä ihan järkeväkin päätös, katsotaan nyt kun ne joskus alkavat jälleen kasvaa. Mutta tässäpä kaikki asiakkaiden kynnet joita jälleen lakkasin Rekku Rescuen eläinten hyväksi:

Siinäpä riitti jälleen hommaa ettei juuri ehtinyt paikaltaan nousta mutta ei se mitään, siitähän minä tykkään. Omat kynnet olin siis edellisenä iltana joutunut viilaamaan taas tyngiksi, ja lakkasin ne kyllä mutten ehtinyt kuvata. Tietenkin ne ehtivät ihan vähän kärsiä, siksipä en niitä tämän suuremmin esittele kuin yhden kuvan verran ja käytetyt lakatkin vain kirjoitettuna:

Kynsillä siis OPI My Vampire Is Buff ja dotting toolin avulla on tehty puolikuumani ja pitsireunukset China Glazen Liquid Leatherilla. Mani on sen verran nätti että ihan varmasti aion koittaa tätä uudelleen toisilla väreillä, ja itse asiassa väritkin oisi jo valmiiksi mielessä.

Kynsistudion sponsorina:
http://www.mimax.fi/

10 kommenttia :

 1. Noi sun kynsien kuviot näyttää ihan lakuilta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kato niinpä näyttääkin, nythän ne vasta onkin sitten syötävän söpöt! :D

   Poista
 2. Kivoja kynsiä, noi sun omat on ihan älyttömän hienot! :3

  VastaaPoista
 3. Ahkerana olet taas ollut. Omat kyntesi niin söpöt, sano jos saa varastaa idean :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin yritän. :) Ja tietenkin saa varastaa idean, ei tää omani oo vaan oon nähny netissä tämän mallin itsekkin. :)

   Poista