torstai 25. syyskuuta 2014

Maalauksia kynsillä

Otsikoiden aatelia, ei kynsilläni ihan oikeita maalauksia sentään ollut, vaan halusin koittaa koko kynnen siirtokuvia ja valitsin BornPrettyStorelta testiin sellaiset. Pidemmittä puheitta voisin esitellä aikaansaannokseni:
Kynsillä on alla OPIn Alpine Snow valkoinen lakka ja päälle siis laitettu water decalit jotka valitsin ihan itse BornPrettyStoren laajasta nail art valikoimasta. Olin tosiaan pohtinut siirtokuvien laittamista koko kynnelle ja taktikoin homman niin että kuvassa näkyvällä siistimissiveltimellä sain sopivasti sulatettua pois myös ylimääräisen tatuoinnin, joten niitä ei tarvinnut ensin leikata kynnen muotoon. Se olisi varmasti ollut hermoja repivää puuhaa joten tämä konsti oli vallan mainio. Kynnen ylimenevän osan poistin viilaamalla.

Kyseiset siirtokuvat siis toimivat hyvin, ainoa haittapuoli on kuvan kapeus. Tällä hetkellä kynteni ovat vielä lyhyet, joten pituus kyllä riitti, mutta leveys ei. Tein keskisormeen ja nimettömään paikkaukset, ja kyllähän ne sieltä erottuvat. Ei se menoa haitannut, tämä oli ihan hauska kokemus ja varmasti voin koittaa ilman epäröintiä uudelleenkin.

BornPrettyStorelta saat 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista blogini lukijoille tarkoitetulla alennuskoodilla AFBQ10. Kun ostoja on tehty koodiani käyttäen riittävästi, BornPrettyStore sponsoroi blogiini arvonnan.

8 kommenttia :