lauantai 1. marraskuuta 2014

Miran synttäriarvonnan voittajat

Blogissani oli synttäreideni kunniaksi järjestetty arvonta teille lukijoille johon osallistumisvaihtoehtoja oli peräti kolme erilaista. Järjestin tämän arvonnan hyvin itsekkäästi ihan itseäni piristääkseni ja senhän tämä todella teki, kiitos ihan jokaiselle osallistuneelle! Oikeasti, olette ihania, kiitos! Mutta jos aletaan sitten käydä läpi näitä eri osioita ja katsotaan osallistujat ja sitten voittajat.

1. palkinto: L.A.Girl Ombre minisetti ja taskukynsiviilapaketti
Lakkauskilpailu, tämä on iisi ja minä valitsen itse voittajan osallistuneista. Osallistuneet kyllä julkaistaan kaikki blogissa mutta vain yksi voi voittaa. Aihe on ollut käytössä jo aiemmin, mutta se on jälleen Miracle's Nails. Tarkemmin sitä ei ole rajattu. Ota kynsistä kuva, kädessä lappu Miracle's Nails.

Osallistujat ovat tässä:

Kynsien tarina on seuraavanlainen. Mietin, mitä mulla tulee susta ja sun blogista mieleen. Kolme asiaa nousi esiin ja ne kaikki ovat kynsissä mukana. Ensinnäkin väri: vaaleanpunainen. Lakkasin kaikki kynteni vaaleanpunaisella. Seuraavaksi halusin tuoda esiin sun tekemän työn eläinten hyväksi. Valitsin kynsille pupu waterdecalit. Keskisormissa ja nimettömissä on puput sydämen kanssa, koska eläimet ovat sun sydäntä lähellä. Peukaloissa on pupu taikasauvan kanssa, koska olet kuin haltijakummi, joka auttaa eläimiä. Kolmanneksi mieleen tuli Flormarin/KoneHelsingin lakat. Kuorrutin etusormien ja nimettömien kynnet vielä KoneHelsingin True Color- sarjan 010 lakalla. Sellaiset kynnet mulla kisassa mukana. Ps: Etusormen kynsi otti osumaa. Ajattelin laittaa kynnet tällaisenaan silti, koska olet syksyn aikana taistellut omien kynsiesi kanssa ja sekin kuvastaa hyvin tätä.

Saimpas osallistuttua! :)


Lakkauskisaan osallistutaan. Strassiviritelmien olisi tarkoitus muistuttaa kissan tassuja, ja värikin on tietty pinkki, siinä pitäisi olla Miraclea tarpeeksi täyttämään aihe :D
Tässä on mun Miracle's Nailsit!

Pinkki lakka, leimaukset kultaisella (note to self: hanki oikeesti leimaava kultainen lakka :D ) ja kimallusta päälle. Miracle's Nails! 

Tässä olisi mun kynnet lakkauskilpailuun! :) Kynnet olen tehnyt kuivamarmorointi tekniikalla. Onnea synttäreiden johdosta! :)

 
Tässä kilpailuun kuva.
Lakatkaan ei ole sattumalta valittuja. Mikä muu lakka ei  kuvaisi Miracle's Nailsin blokkaajaa paremmin kuin China Glazen Pink of me. Se siis alla. Kuviota kärkiin lakkana Chinan Material Girl. Hei, jokainen nainen tarvii elämäänsä hieman blin blingiä ja glitteriä, meissä jokaisessa saa luvan kanssa asua pieni material girl. Ja erityisesti tietenkin synttärinä! Sydämet huomiokynsiin ja Seche Viten pikakuivattaja viimeistelyyn.
Kiitos, kun elvytit vanhan rakkauteni tähän ihanaan hullutukseen! <3

Tässäpä olisi minun osallistumiseni kilpailuun

Hei! Tässä vielä yksi viimetingan osallistuminen lakkauskilpailuun! ^^’

 

Ja voittaja on...

 

                  ...kuva numero 6! Onnea Carita!


 2. palkinto: L.A Girl Mini Glitter setti ja taskukynsiviilapaketti
Lähetä Miralle kortti! Vain lähettämällä kortin voit osallistua tämän palkinnon arvontaan. Kortin tulee olla perillä 30.10, joten lähetä se ajoissa. Tässäkin kohdassa synttärisankari valitsee voittajan, kortin perusteella. Sisältöä ei ole rajattu, vain mielikuvitus on rajana. Muista omat yhteystiedot mukaan! Julkaisen blogissa toivottavasti ison korttikasan kuvan myös.Ja voittaja on...

 

                  ...China Glaze pullo-kortti! Onnea Anja!3. palkinto: BPS minineliöglitterit, 12 väriä 1mm ja kynsiviila
Kommentoi synttäripostausta. Jälleen mielikuvitus on rajana mitä kommentti koskee, valitsen oman maun mukaan voittaja kommentin. Jätä myös yhteystietosi jotta saan tarvittaessa voittajaan yhteyden.

Ja voittaja on...

 

                  ...OonaV! Onnea! Kommentti vielä tässä:

   


Onnea vielä kaikille voittajille, otan teihin yhteyttä!

2 kommenttia :