perjantai 31. lokakuuta 2014

Ruusuja

Otsikoiden aatelia... Ei näitä kynsiä oikein muutenkaan voi kuvata, ruusujahan niissä on. Ehkäpä pidemmittä puheitta katsotaan siis millaiset ne kynnet on ja jaaritellaan sitten sen jälkeen:
Kynsillä on alla flormar/Kone Helsinki QD02 Soft Pink. Leimaukset ovat Pueenin laatasta SE01A ja leimavärinä Konadin Psyche Pink. Kynsistä tuli kauniit, tykkään kovasti. Soft Pink ei ole kolmellakaan kerroksella täysin peittävä joten siitä lähti koko kynnen leimaus ja leimauksen alta ei juuri näe että lakka vähän kuultaa läpi. Varsinaisesti ei mieleiseni lakka, pidän nimenomaan siitä peittävyydestä. Pueenin uusimmasta laattasetistä sen verran että käyttö tuntuu kovin haastavalta, mutta kaiken lukemani perusteella suojamuovia ei kannata kokonaan ottaa pois koska laatan reunat ovat viiltävät. Eli minun ei ainakaan sovi niitä irroitella... Täytyy koittaa pärjätä ja pitää laatat kuosissa, tosin tuo muovi on todella hankala. Mutta ei se mitään, on setissä upeita kuvia, ja laatathan ovat kaksipuoleisia. Se on plussa.

6 kommenttia :

 1. Synttärikynnetkö?
  Onko tuollainen koko kynnen leima hankala tehdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vietin kyllä synttärit näillä kynsillä, en varsinaisesti synttärikynsiksi tehnyt. :) Leimaaminen on oma lajinsa, se sujuu tai sitten se ei suju, vähän niinkuin vesimarmorointi. ;)

   Poista