sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Joulu joulu joulu, se meni jo

Kappas kuinka aika rientääkään, se joulukin sitten meni jo ja vasta sitä kovasti ooteltiin. Noh, vielä sitten on luvassa yhdet joulukynnet, ne viralliset aaton kynnet ja pari muutakin kuvaa joululta. Ehkäpä pidemmittä puheitta siirrymme hyvin simppeleihin ja yksinkertaisiin joulukynsiini:
Kynsillä on siis yksinkertaisesti China Glazen Ruby Pumps ja kylläpä se onkin varsin upea lakka! Koristeeksi laitoin ainoastaan yhteen kynteen niittejä esittämään modernia joulukuusta. Strassikynän avulla operaatio oli varsin helppo, ja näin kauniit kynnet ilmestyi kuin tyhjästä jouluaattona vieraiden jo häärätessä lahjojen kimpussa ja keittiössä. Ehkä hieman noloa emännältä, mutta kaksi päivää meni talon laittamiseen ja emäntä itse jäi niin paitsioon että annoin ihan itse itselleni luvan jouluaaton hörhöilyyn.

Tässä vielä muutama kuva jouluaatolta joista alussa mainitsin, halusin nekin jakaa ihan täällä blogissa saakka. Eli ensin lahjavuori, on ollut meilläpäin kilttejä lapsia siis. Taustalla näkyy lasten kanssa piimällä maalaamani ikkunat että saamme valkean joulun. Joka siis tuli ilman ikkunamaalauksiakin mutta ihan vaan kaiken varalta oli suunniteltu lumiset maisemat edes ikkunaan.
 Sitten hauska tosin lavastettu kuva niistä meidän kilteistä lapsista, lahjasäkkikin kaikessa epäkäytännöllisyydessään löysi kerrankin hyvän käyttötarkoituksen:

Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä minä itse ja karvainen pikkusiskoni, eli äitini koira Roxie. Kuvan halusin tänne siksi, koska olen esitellyt ihanaa kutistettua tonttulakkiani jo täällä kahdesti, näin aasinsiltana saan sen jo kolmannen kerran esille ja alkuperäisen omistajansa päässähän se nähdään myös. Eli näin, pöllin koiralta tonttulakin ja ostin toki oman ekan lainauskerran jälkeen.

4 kommenttia :

 1. Tosi ihanat yksinkertaisen kauniit kynnet! :) Ja on kyllä kauniit nuo teidän ikkunatkin :) mites, onko tuollaisia vaikea pestä jälkikäteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Pesusta en osaa sanoa, sen näkee sitten kun joskus pestään noi ikkunasta pois... :D Toivon että se sujuisi helposti että voi tehdä ikkunakuvat ensi vuonnakin. :)

   Poista
 2. Ollaanpa siellä oltu kilttinä!

  VastaaPoista