keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Kynsihörhöjen pikkujoulut 2014

Viime vuonna oli vähän pienemmät pippalot, tänä vuonna vähän isommat. Kokoonnuimme Hämeenlinnaan Kynsisirkukseen eli Kaisan kotiin 15 muun kynsiharrastajan kanssa ja voin kertoa että kyllä oli aika bileet! Aluksi tietysti täytyi syödä hyvin että jaksaa, ja pöytä notkuikin herkkuja:
Kuva: Heidi

Ohjelmaahan oli sitten heti ruokailun jälkeen, oli pikkujoulupaketit kaikille ja sponsoreilta isot lahjakassit ja lisäksi vielä arvottiin tuotteita. Tontut tosin kertoi jo ennen pikkujouluja etä kittejä ollaan oltu ja lahjat ovat sen mukaiset, mutta silti en meinannut silmiäni uskoa kun kaikkia alettiin kantaa esille. Tässä tilannekuvitusta:
Kuva: Anniina

Kuva: Anniina
Ohjelmassa toki oli jo lähes perinteeksi muodostunut kirppistely, näillä nykyisillä postin hinnoilla tällaisessa tapahtumassa on pienempi kynnys ostaa lakkoja kun postimaksujen kerääjät eivät pääse osingoille. Myytäviä ja ostettavia riitti, itse sain aika monta pulloa myydyksi mutta vastaavasti kyllä sitten kotiinkin lähti uusia lakkoja.
Kuva: Sigi
 Ja siis mikä lahjakassi, levitin kassin sisällön kunnolla kotona pöydälle ja halusin saada yhteiskuvan kaikesta. Tosin tässä kohtaa olen osan tuotteista vaihtanut itseä miellyttäviin ja jotkut tuotteet joita en käytä lainkaan, menivät niitä oikeasti käyttäville hyötykäyttöön. Eli tällainen pläjäys:

Tässä kaikki sponsorit myös yhteiskuvassa:
 Ja kun näitä kimppakuvia tässä on nyt jo kaksin kappalein, laitetaan vielä kolmas meistä kaikista osallistujista:
 Laitan vielä myöhemmin vähän tarkemman postauksen tuotteista joita lahjakassiin oli kätkeytynyt ja samoin linkkailen sponsoreiden sivuille vasta myöhemmin. Tässä kohtaa ei voi kuin kiittää lahjasäkistä, ja yhtä lailla kiitos kuuluu Pikkujulujen järjestäjille ja sponsoreita hankkineille tyypeille. Olin itse mukana järjestämässä tapaamista, mutta koska on ollut tässä vähän kaikenlaista niin olin enemmän taka-alalla. Kiitos upeasta bannerista ja sponsorikuvasta kuuluu miehelleni, kiitos Tony!

Eipä tässä enää juuri muuta kun hymy huulille ja vihdoin se edellisessä postauksessa lupaamani tonttulakki tositoimissa:

Kiitos vielä toki kaikille osallistujille, oli tosi ihana nähdä harrastajia myös vähän kauempaa!
Osallistujat
Anniina http://tinynaildesign.blogspot.fi/
Emma http://wastinglifestyle.fi/
Fani http://fanny1991blog.blogspot.fi/
Hanna http://kynsipollo.blogspot.fi/
Heidi http://bloodandpolish.blogspot.fi/
Iina http://tattooedcatlady.blogspot.fi
Kaisa http://kynsisirkus.blogspot.fi/
Marina http://dioriina.blogspot.fi/
Milja http://bloodandpolish.blogspot.fi/
Pauliina http://operaatiokauniitkynnet.blogspot.fi/ 
Petra http://pettanhuulilla.blogspot.fi/
Sigi http://zigiztyle.blogspot.fi/ 
Sara http://mypersonalgalaxyy.blogspot.fi/
Tea http://betternailday.blogspot.fi/

8 kommenttia :

 1. Oi, mä oisin kans halunnu..! nyyh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään seuraavaks vielä isompaa että kaikki halukkaat pääsee... :D

   Poista
 2. Ihanat tarjoilut ja huikee sponssikassi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä herkkua vaikka minkälaista ja sponssikassi todellakin hiukan pyörrytti. :)

   Poista
 3. Voi että, upeen kuulonen ilta! Kateus iski kyllä mullekin :D No, ehkä mä joskus vielä pääsen treffaan muita kynsi-ihmisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa seurata oman alueen kynsiharrastajaryhmiä Facebookissa, niissä yleensä alueelliset miitit suunnitellaan, isommat yhteiset miitit sitten järjestetään miten milloinkin, esim blogissa voi olla ilmoittautuminen, tai miitti on vain kutsutuille. Käytännöt vaihtelee. Ja aina on mahdollista järkätä miitti myös itse. :)

   Poista