keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Pikkujoulukynnet

Olinpa pikkujouluissa viime viikonloppuna, tai sillä nimellä ne oikeastaan kulkevat. Kyse on äidinisän synttäreistä, jonne koko suku kerääntyy aina syömään. Koska edelliset lakkaukset olivat kovin kärsineet, piti ne saada siistimmän näköisiksi. Kiire ja kömmähdykset saivat aikaan sen että lopulta lakkasin kynsiä autossa matkalla juhliin. Eipä tullut koristelutarvikkeita mukaan, ehkäpä hyvä niin. Lakkaukset koristelin vasta maanantai-iltana ja kynnet olivat todella kauniit ihan yksivärisinäkin, kuten nyt leimattuina: Kynsillä on China Glazen Elfin' Around ja leimasin kuviot BP-11 laatasta Barry M Gold Foililla. BornPrettyStoren oma leimalaattasarja on ollut itselle mieleinen, ja tässä pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan toimivuutta enkä voi valittaa. Pidän leimaamisesta, se sujuu kohtuullisen helposti ja lopputulos on aina upea, jaksan vieläkin hämmästellä tätä tekniikkaa! Kynnet olivat upeat yksivärisinä, mutta myös sydänten kera.

Born PrettyStoren laajasta nail art valikoimasta löydät paljon kaikkea muutakin, voin suositella. Blogini lukijoille koodilla AFBQ10 10% alennus tilauksista normaalihintaisista tuotteista.


6 kommenttia :

  1. Tosi kivat kynnet! :) En kyllä ymmärrä miten ihmiset onnistuu tuossa leimaamisessa aina niin täydellisesti, mulla ei meinaa kuvat siirtyä kynnelle sitten mitenkään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Leimaamisessa kyllä auttaa harjoittelu, ja kunnon välineet. Ja jos ei onnistu, kannattaa kysellä vinkkejä! :)

      Poista