keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Indiedays Bloggers Inspiration Day

Edellisessä postauksessa oli tapahtumaan tehdyt kynnet esittelyssä, ja tässä tulee postaus visiitistä insiroitumisen maailmaan. Mukanani oli Korkokengissä blogin Niniane, kiitos paljon seurastasi! Koska tämä ei ollu pelkästään kynsiaiheinen tapahtuma, päätin kuvata ja puuhailla vain itseä miellyttäviä juttuja joten kahvia, ruokaa, herkkuja, ja kaikkea minkä voi vaaleanpunaiseksi luokitella... Kynsibloggarille siis tarjolla ei valitettavasti ollut mitään. Mutta ei se haitannut, tapahtuma oli silti kiva. Tässä kuvasatoa ja päivän kulkua.

 Paikalle päästyämme päätimme aloittaa kahvipisteeltä, jossa sai tuunata oman Cupsolo kahvin ja osallistua sillä kilpailuun. Alkuvaiheessa siellä ei ollut ruuhkaa joten saimme mättää kahveihimme koristetta enemmän kuin laki sallii. Ulkonäkö on hieman omituinen, ja makua piisasi senkin edestä, kaikki vähänkään sokeria sisältävät koristukset upposivat kahviini joka oli Caramel Latte.


 Pohjalla näkyy aimo kerros sitten näitä ylimääräisiä herkkuja, mutta urheasti sain koko alkumaljan juotua. Jossei tällä voiteta, niin tulipa ainakin käytettyä materiaalia koko rahan edestä. Jatkoimme siitä sitten suoraan maistelemaan ruokia joita oli tarjolla, koska siinäkään ei ollut vielä isoa ruuhkaa ja se oli hyvä hoitaa alta pois ettei ainakaan jää ilman. Kokosin tällaisen minimakupalalautasellisen.

 Koska olen aika nirso ja perinteisen kotiruuan ystävä, oli nämä gourmet herkut aika kaukana omalta mukavuusalueeltani. Kaikki silti maistelin ja yritin olla kuin hienompikin ihminen joka tällaisten herkkujen päälle jotain ymmärtää. Jälkkäri oli aidosti hyvää, mikä ei ole lainkaan yllättävää kaiken makean perään olevalle. Macaron leivos maistui myös ihanan suklaiselle eli väri oli nappivalinta.

 Osallistuimme moniin kilpailuihin koska sellaisia tapahtumassa oli tosi paljon tarjolla, ja ei voi voittaa jossei osallistu. Ylläoleva on myös kilpailuosallistuminen, suunnittele oma koru ja kuvaa se valitsemasi kellon kanssa. Yllättääkö ketään korun sävy? Käytin ruusukultaisia korunosia joista kokosin riipuksen. Mainostetut tuotteet tässä olivat siis My iMenso korut ja Michael Korsin kellot.

 Loppuun pieni loppukevennys, varmaan maailman söpöin pikkumuffinssi!

 Kotiin testattavaksi otin kuin otinkin yhden tuotteen, hiusvärin. Näitä lupaan esitellä kyllä sitten myöhemmin. Sain kaksi uutta Lórealin Prodigy hiusväriä ja koska hiukseni ovat mustat, sitä on vaikea lähteä muuttamaan joten mustalla mennään. Poislähtiessä jaettiin kuitenkin kaikille osallistujille vielä lahjakassit, ja sen sisällön levitin kotona keittiön pöydälle. Ihan kivat muistamiset, kahvia, nam!


6 kommenttia :

 1. Kuulostaa, että mukava päivä oli! Katteeks käyp! ;)

  VastaaPoista
 2. Tuonne ois kiva päästä joskus itekki =)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta päivältä :) Kiva että postasit siitä tällain "kynsibloggaajan näkökulmasta" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kynsiä meinannu mitenkään saada kuvaan. :p

   Poista