maanantai 27. heinäkuuta 2015

Lomalla ja ostopostaus

Saa skipata, halusin silti tehdä ostopostauksen blogiin reisun jäljiltä. Puolassa viettämämme 9 päivää oli mahtava, sain hamstrattua kynsilakkoja, kosmetiikkaa ja uusia vaatteita. Kaiken kaikkiaan uudet hankinnat lämmittävät niin kovasti mieltäni että haluan niitä vähän esitellä. Instagramissa on myös kuvia reisulta, lähinnä herkuista joita matkan aikana upposi hyvällä omalla tunnolla kaiken sen kävelyn jälkeen. Kokonaismatka tuon loman aikana oli 108,3 km! Kyllä sillä jo muutaman pehmiksen ja vohvelin syö!

Eli olin hakemassa varta vasten tiettyjä lakkoja, lähikauppakeskuksestamme Galeria Baltyckasta löytyi flormarin koju ja Golden Rosen koju. Flormaria ostin itselleni, en edes ihan kauhean paljoa...
Flormarin Sugar Candy kokoelma, SC01 Candy Apple, SC02 Blueberry Gummy, SC03 Cotton Candy, SC04 Lime Bonbon, SC05 Blue Jellybean, SC06 Fraise Candy, SC07 Sweet Grape, SC08 Juicy Melon, SC09 Sugar Plum, SC10 Pink Lollipop. Ostin myös kokeeksi flormarin pikakuivattavan suihkeen, kun niin edullisesti sain.


Miraclen kynsistudio Rekku Rescuelle ostin siinä käyttämääni Golden Rose Rich Color sarjaa täydennyksenä ja lisäksi uusia värejä valikoimaan. Kynsistudiosta on tulossa jossain vaiheessa päivityspostaus jossa esittelen tarkemmin tarvikkeita ja systeemeitä.


Sitten löysin Puolasta Ziajan liikkeitä. Tämä merkki tuli ekan kerran tutuksi Hämeenlinnan kynsimiitin goodie bagistä, sieltä sain ihanan käsirasvan kaakaon tuoksuisena. Ziajaa hamstrasin nyt oikein olan takaa, jokainen puteli maksoi n. 1,50 €. Ja tietenkin kaakaon tuoksuisena. Puolassa ei kaikki puhu oikein englantia, ja etsin varta vasten liikken jonka myyjä sitä puhui, koska puteleiden kieli on puola. Täytyyhän sitä tietää mitä laittaa mihinkin...


Sitten ostin kaikennäköistä pikkusälää, kuvan otin lähinnä siksi että löysin vaaleanpunaiset ripsentaivuttajat! Ihanat!


Ja sitten se vaatesaalis!  Juuri ennen matkaa pakatessani siivosin vaatekaappiani ja siitä tuli ammottavan tyhjä, joten tavoitteena oli saada sinne täydennystä. Ja sitä sainkin, paljon, ja edullisesti. Vaatteet maksoivat n. 5-7,50 € kappale, t-paidat esimerkiksi sen vitosen. Housut ja ehdoton uusi lempparini, purkkapinkki hupparitakki oli sen seitsemän ja puoli euroa. Myös secon hand shoppeja kierrettiin, sieltä ostin molemmat mekot ja kuvan viimeisen juhlapaidan. Ne kaikki maksoivat alle 3 € kappaleelta. Hassua noilla kirppareilla oli se, että toisissa vaatteet myytiin kilohinnalla. Siellä ei siis ollut yksittäisiä myyjiä ja erillisiä pöytiä, vaan kaikki vaatteet olivat yhdessä, lajiteltu kauniisti vaatekappaleittain ja väreittäin. Sattumankauppaa siis oli löytyykö mitään, ja onnekseni löytyi. Kuvan saa klikkaamalla hieman isommaksi.


Ostoksia siis tuli tehtyä, ja kotiin palatessa laukut meinasivat hajota. eBayn laukkuvaaka heitti sellaisella kymmenellä kilolla (täytyy laittaa negatiivinen palaute) ja toinen laukku painoi 32,5 kg, eli varaa sinne jäi 2,5 kg. Renkaat eivät olisi kyllä kestäneet enään yhtään. Koneeseen silti laukut suurella vaivalla saatiin, ja vieläpä ehjinä. Kotona onkin nyt valinnan vaikeus mitä ihanuuksia sitä vaatekaapista valitisi!

3 kommenttia :