sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Kesälakkaus talvilakalla

Ei kai sillä nyt niin väliä ole, onko lakka oikeasti kesä- tai talvilakka? Tähän kesäiseen lakkaukseeni halusin valita vaaleaa alle, ensimmäinen vaihtoehtoni oli China Glazen Dandy Lyin' Around, mutta se on yksi lempilakoistani ja varmasti pääsee tulevaisuudessa vielä useasti kynsille niin jatkoin valitsemista. Arvelin valintani kohteen olevan kuitenkin melko lähellä tuota alkuperäistä suunnitelmaani, varsinkin kun päälle tulee päällilakka eikä lakka jää mataksi, niinkuin tämän kuuluisi olla. Mattalakat ovat hankalia koska käytän aina pikakuivattajaa, ja sen jälkeen lakka siellä alla ei tietenkään ole enään matta. Mutta tässä siis ne kynnet, koreilee ensimmäisenä valitsemani lakan kanssa:


Tässä lakkauksessa käytin muita uutuustuotteitani. Tilasin itse BornPrettyStorelta uudet laatat heti, koska kaupan päälle sain leimasimen, ja tämä onkin vallan ihana! Iso ja pehmeä läpinäkyvä stämpperi, ja mikä parasta, siinä on korkki. Voin lämpimästi suositella! Sitten toinen uutuus, edelleen itse ostamani kun nyt olen ollut niin kauan sairaslomalla etten ole pyydellyt testituotteita, on uusi BornPrettyStoren neliön mallinen leimalaattasetti ja sieltä sopiva kuva löytyi laatasta BP-X14. Kukkaleimat on pikkurilleissä suloisesta pöllölaatasta. Nimettömien leimat valitsin laatasta BP-L014 ja peukalon ja loppujen sormien kuvat on laatasta BP-L024. Ainiin ja yksi uutuus jäi kuvasta uupumaan, todella edullisesti sain BornPrettyStoren omat miniskrapat. Ja lakkaus sitten, alla on Essensen 33 Wild White Ways, päällä Essencen Winter? Wonderfull! trend editionista lakka 01 The Frosted, joka siis on mattapintainen. Leimat on Konadin Moss Greenillä ja Psyche Pinkillä leimattu.

Lisää ihania BornPrettyStoren nailart tuotteita löydät heidän sivuiltaan, ja blogini lukijoille tarkoitetulla alennuskoodilla AFBQ10 saat 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista.

1 kommentti :