sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Kesämelonit

Kesämiitti oli eilen, ja yhteisenä teemana kynsillä oli kesä. Olen halunnut jo pitkään kokeilla vesimelonikynsiä, ja miittiin sitten ajattelin sellaiset tekaista. Eipä tässä kummempia löpinöitä, katsotaan kuvat jotka otin sen jälkeen kun yhden kynsistä olin jo jonnekkin tällännyt ja korjattu:
Aika onnettomat räpellykset näistä tuli vapaalla kädellä, mutta hyvin pirteät. Kaukaa ne näyttää ihan kivalta.... Kynsille tein liukuvärin essencen 177 Happy Endillä ja 108 Ultimate pinkillä. Sitten vapaalla kädellä jatkaen kynnen kärkiin ensin raita 138 L.O.L. lakalla ja sen perään 150 upper Green Sidella. Kärkeen rajaus vielä 170 Beijos De Brazililla. Peukalo ja nimetön on lakattu jälkimmäisellä, ja raidat edelleen vapaalla kädellä ja lakan omalla sudilla kahdella muulla käytetyllä vihreällä. Dotting Toolilla tein vielä siemenet käyttäen 144 Black Is Back lakkaa. Siemenet on siis tehty käyttäen molempia päitä, ensin isompi pallo ja päälle pienempi, saa ihan ookoon siemenen muodon.

Kuten sanottu, idea ihan ok, toteutus pissi mutta värikkyys pelasti nämä, viihdyn kyllä kun ei kukaan ihan läheltä tarkastele! Kyllä näillä yksi #kesämiitti16716 mentiin. Miitistä kirjoittelen vielä lisää blogiin myöhemmin.

2 kommenttia :