perjantai 22. heinäkuuta 2016

#kesämiitti16716 Hämeenlinnassa

Odotettu päivä koitti, Fanin pikkujouluja kun siirrettiin paristi, päädyttiin kesämiittiin joka toisella koitoksella pääsi kokoontumaan. Järjestäjinä tällä kertaa sitten allekirjoittanut, Niniane eli Nina Korkokengissä ja Hanna Kynsipöllö Kosmetiikkapuussa- bloggaajien kanssa. Harmillisesti Hanna sairastui juuri ennen miittiä, eikä päässyt siis paikalle. Aluksi kokoonnuimme piknikille Linnanpuistoon, ja askartelimme nimikyltit. Sponssasin miittiimme kynsikoristeita jotka soveltuivat myös askarteluun, ja päästiin tekemään näköisemme nimikyltit.


Koska piknikille olimme kokoontuneet, jokainen toi vähän eväitä tullessaan. Lopulta niitä oli niin paljon, että poisviemisiksi jäi vielä ihan kiitettävästi...  Ja järkevämmät olisivat syöneet säästeliäämmin jotta masussa on tilaa vielä ravintolassa, koska päivän ohjelmaamme kuului vielä ruokailu.
Mukana oli myös Heidin Wreck This Journal, 
jonne jokainen pääsi raapustamaan terveisensä.

Linnanpuistossa äänestimme lakkauskilpailuiden voittajat, kategorioita oli kaksi, sormet ja varpaat ja aiheena yleisesti kesä. Palkinnot lahjoitti meille BM International, aka Kauneudenkauppa. Upeat OPIn Infinite Shine lakkasetit kyllä olisivat kelvanneet myös meikäläiselle, mutta taitoni on niin ruosteessa ettei omilla kynsillä ollut sijaa palkinnoille.


 Mun varpaani:

Varpaissa siis Kone Helsinki QD01 Snow White ja leimat Born Prettyn laatasta BP-X13 Konadin Psyche Pinkillä. Kuvaan pääsi nyt aiemmin kehumani ihana miniscraper, joka myös Born Prettyltä tilattu.

Kun vielä kirppisteltiin vähäsen, dah!, oli aika rientää ravintolaan, valitsimme ruokapaikaksemme ihanan ravintola Popinon! Osa porukasta, kuvassa, jaksoivat kävellä, itse halusin liikuttaa autoni, tietenkin kun siellä oli kaikkien sponssikassit! Muuten toki olisin reippaillut muiden mukana.... As if!Nina järjesti meille pari kynsiaiheista visailua, joihin palkinnoiksi laitettiin vielä OPIn Infinite Shine paketteja. Piti veikata lakkoja swatch kiekolta, ja ihan perusvisailua kynsiaiheisin kysymyksin. Allekirjoittnanutta ei onni suosinut, ylläri pylläri. Sitten saatoimme osan porukasta kotimatkalle, bussiasema onneksi on ihan vieressä, ja täyden vatsan kanssa olisi ollut helppo vain potkaista ravintolan ovesta ulos ja kieriä alamäkeen bussille. Osan kanssa kävimme vielä kauppakeskus Goodmanilla ostoksilla, ihan kuin ei olisi riittävästi kotiinviemisiä jo ollut.Kiitos ihanille sponsoreillemme!

Uutuuskorvikset, kynsilakkakorvismallistossa!

Ja vielä ne ostokset, ihan maailman söpöimmät avaimenperät H&M:ltä, ja huulirasva joka ei varmaankaan helposti huku. ;)


Mukana menossa olivat:
Niniane, Korkokengissä
Eeva-Leena, Eve's Temptation
Salla, IG @chaosia
  & Sanni
Allekirjoittanut, väsynyt mutta onnellinen päivän päätteeksi:

2 kommenttia :

  1. Hyvä tapaaminen ilmeisimmin! Ja kivoja kuviakin, yhtä otosta kyllä katselin ihmeissäni että puuttuuko eräältä osallistujalta housut kokonaan mutta ehkä ei..?! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl kaikki oli ihan asiallisesti puettu. :) Oli ihana päivä. :)

      Poista