maanantai 1. elokuuta 2016

Mansikkaiset

Kesä ja mansikat? Aivan parasta! Halusin punaiset kynnet, ja siitä se idea siten lähti. Sen pidemmittä puheitta, esittelyyn ne mansikanpunaiset kynnet:




Voiko mansikkakynnet lakata omenalakalla? Noh, näin tein. Eli värinä on OPI Big Apple Red ja koristeina vihreät pisaranmuotoiset strassit. Oiva apu on strassikynä, pienet yksityiskohdat saa aseteltua haluamaansa kohtaan tarkasti kynän avulla, kosteaan kynsilakkaan, johon strassi kiinnittyy. Dotting toolilla pilkut mansikoihin essencen 137 Wanna Be Your Sunshinella. Päälle kerros pikakuivattajaa.

Ensin kynnet tuntuivat kovin räikeiltä ja lapsellisilta, mutta ihastuin niihin kuitenkin. Strassit pysyivät hyvin useamman päivän, mutta kun ensimmäinen irtosi, ajattelin muiden tekevän kohta seuraa ja päätin vaihtaa lakkaukset heti. Noissa strassilajitelmissa on hyvin vähän aina yhtä väriä strasseja, joten jos halajan uusia joskus nämä mansikkakynnet, se vaatii ensin uuden strassikiekon. Noh, se on sen ajan murhe. Ihanat kynnet kun ensin hetken katseli.

12 kommenttia :