keskiviikko 26. lokakuuta 2016

I Love Me

Olin viime viikonloppuna I Love Me-messuilla Helsingissä kuten monet muutkin bloggaajat. Tietenkin täytyi omat kynnet olla kuosissa kun näen muita harrastajia. Halusin ehdottomasti pinkkiä, ja siihen ajattelin vähän hopeisia leimoja. Tällaiset niistä syntyi:
Kynsillä on värilakkana essencengel lakoista numero 76 Coral Me Crazy. Leimalakkana käytin China Glazen Devotionia ja kuvio on BornPrettyStoren laatasta BP-L020. Kynsistä tuli oikein kivat ja piristävät näin synkkänä syksynä, ei sitä taida enää pakoon päästä. Näillä kynsillä sitten lähdettiin Helsinkiin sunnuntaipäiväksi. Leimalaatan ja muita käteviä ja edullisia nailart tuotteita löydät BornPrettyStoren verkkokaupasta ja saat blogini lukijoille tarkoitetulla alennuskoodilla AFBQ10 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista.


Messuilemaan lähdettiin kynsilakkataivaan eli CesarsShopin kautta Korkokengissä blogin Ninan kanssa. Cesarsilla oli kovasti touhua ja tohinaa ja sieltä saimme matkaamme kolmannen kaverin, Sarun. Koska I Love Cesars viikonloppu oli täynnä hyviä tarjouksia, ei kukkaronnyörit pysyneet todellakaan kiinni. Mukaan lähti sieltä lakkoja, Konadin leimalaattoja ja MILV siirtokuvia.

Koska olin viikonlopun kovin huonovointinen, emme pitäneet kiirusta mitenkään päin ja ihan rauhaksiin meille jäi kolmisen tuntia aikaa kiertää Messukeskusta. Siinä ajassa ehdin kyllä tyystin tyhjentää oman lakkatilini ja kotiinviemisiksi olikin sitten monta kassillista kaikkea ihanaa! Laitan loppuun kuvat, jossa ekassa on kynsiaiheiset ostokset ja viimeisessä kuvassa off toppic muut ihanuudet.Päivä oli todella ihana ja siitä kiitokset heille kelle se kuuluu! <3 Oloni pysyi päivän ihan siedettävänä eikä ainakaan latistanut mielialaa. Kyllä oli kiva reisu, ensi vuonna uusiksi!

1 kommentti :

  1. Kivoja ostoksia ja itsellä jäi tänä vuonna messut välistä

    VastaaPoista