perjantai 14. lokakuuta 2016

Roosa nauha-päivä

Tänä vuonna Roosa nauha-päivä on 14.10, eli tänään. Kaivelin sitten OPIn lakkojani joissa korkissa on koristeena Roosa nauha. Niitä löytyi peräti neljä kappaletta, Mod About You, Pink-ing Of You, The Power of Pink ja More Than a Glimmer. Jälkimmäinen näistä oli päässyt kummasti kuivumaan, ja on nyt käyttökelvoton. Ei kun uuden hankintaan siis. Kiinnostaa myös muut OPIn roosa nauha lakat, niitä on ainakin pari vielä, vuodelta 2012, ellei enemmänkin. Omat lakkani olen ostanut Pink Of Hearts nimisissä seteissä, ne ovat vuosimallia 2013 ja 2014.  Haaveeksi jää siis loput, wishlistilleni.

Muita vinkkejä Roosa nauha-päivään vielä, kaivelin myös kaikki leimalaattani läpi että mistä laatoista löytyy cancer awareness logo. Tässäpä ne: Bundle Monsterilta BM-321 ja BM-324, Born Prettyltä BP-26 ja BP-L006 ja vielä QA-sarjasta löytyi laatasta QA-25. Varmaan muissakin laattasarjoissa kuvio on, en ihan kaikkia maailman merkkejä ole itselleni vielä ainakaan haalinut. Lottovoitto voisi korjata tämän ongelman?

Linkataanpa tähän nyt oikein aiheesen syventyneenä aiemmat Roosa nauha-päivä kynteni, olkaapa hyvät! Vuodelta 2013 ja vuodelta 2014. Viime vuonna olen missannut vaikka mitä, jatkuvien niska ongelmieni takia ja tokihan se harmittaa että välistä puuttuu yksi vuosi jolloin en ole Roosa nauha-päivää muistanut. Tämä on lähellä sydäntäni, kuten monet varmasti sen tietävätkin, ja viimeistään nyt sinäkin tiedät. Henkilökohtaista kokemusta ei rintasyövästä ole, mutta perhepiirissä kyllä. Kannatan hyvää asiaa, ja suosin Roosa nauha-tuotteita, joita on tänä päivänä joka lähtöön. Synttärilahjatoiveenani on tänä vuonna heijastin, parkkikiekko ja Sini Aqua Away kuivain ja vaihtoraappa. Mutta jos nyt tämän pidemmittä selostuksitta vihdoin tämän vuotiset Roosa nauha-kynnet? Tässäpä ne!

Kynsillä on siis käytetty OPIn lakkoja, Mod About You etu- ja keskisormi sekä nimetön. Peukalossa on Honey Ryder, ja nimettömässä Pussy Galore. Näistä siis syntyi tällainen skitlette. Tekstuurilakkojen päälle en laittanut mitään koristusta. Roosia nauhoja sitten leimasin keskisormeen Konadin Magentalla kokokynnen kuviona BornPrettyn laatasta BP-26. Etusormeen leimasin kultaisen nauhan, joka myös syövästä kertoo, lapsilla. Pisteeksi iin päälle, pikkurilliin kiinnitin strassikynällä vaaleanpunaisen strassin pikakuivattavan päällilakan avulla.

Kynsistä tuli todella mieleiset ja hempeän söpöt. Kyllä vaaleanpunainen vaan on se oma värini. BornPrettyStorelta blogini lukijat ovat saaneet oman alekoodin, AFBQ10 käyttöönsä ja sillä saa kaikista normaalihintaisista tuotteista 10% alea. Postikulut Suomeen ovat ilmaiset. Näiden leimalaattojen lisäksi löydät laajasta nailart valikoimasta vaikka mitä ihanuuksia kynsien koristeluun!


Ostitko sinä tänä vuonna Roosa nauhan?
Onko sinulla muita Roosa nauha aiheisia lakkoja tai leimalaattoja?


2 kommenttia :