tiistai 4. lokakuuta 2016

Kynsiblogit goes Halloween - mun halloweenlakkaus!

Sain kunnian olla ensimmäinen halloweenkynsien postaaja, Kynsiblogit sivuston bloggaajat taiteilevat ja julkaisevat halloween aiheisia kynsiä koko lokakuun ja postaukset jaetaan Facebookissa sivullamme. Itse juuri sopivasti ostin uudet essencen Secret Stories lakat, ja kun ne työpöydälläni oli tikutettavina, ne kuin itsestään muodostivat päässäni ajatuksen liukuväristä. Kaivelin esille myös Born Pretty Storen halloween aiheisen leimauslaatan ja sieltähän tämä lakkaus sitten syntyi.

Kynsille on siis tehty liukuväri meikkisienellä tuputtelemalla, kuvasta jäi pois Glisten&Glow Ctrl-Alt-Del pullo, nestemäinen lateksi joka helpottaa lakkauksen siistimistä erityisesti liukuvärjätessä, vesimarmoroidessa tai koko kynnen leimoissa. Lateksia sivellään kynsinauhoille, annetaan kuivua ja sitten lakkaukset. Lopuksi pinseteillä nypätään lateksi pois, samalla lähtee suurin osa ylimenneistä lakoistakin. Helppoa!

Niin ne lakat, tosiaan. Väreinä käytin järjestyksessä tyven suuntaan, essence Secret Stories 05 That's My Secret!, 04 We all Have Secrets! ja 03 Do You Like My Secret?. Leimat on Born Prettyn mustalla leimalakalla laatasta BPL-031. Päälle kerros Seche Viteä. Born Prettyn tuotteita voit ostaa 10% alennuksella blogini lukijoille takoitetulla koodilla AFBQ10 (koskee normaalihintaisia tuotteita). Nail art valikoima on laaja ja postitus Suomeen maksutonta. Blogini koodia on käytetty nyt niin monta kertaa, että luvassa on yhteistyössä Born Pretty Storen kanssa arvonta! Siitä lisää myöhemmin.


Sen sijaan nyt on käynnissä Kynsiblogit-sivuston järjestämä
johon osallistutaan Instagramissa! Eikun osallistumaan!

4 kommenttia :