torstai 16. huhtikuuta 2015

Miraclen kynsistudio PetExpossa

Kynsistudioni oli jälleen PetExpo messuilla Rekku Rescuen kanssa, ja lakkasin kynsiä yhdistyksen kodittomien eläinten hyväksi. Tekniikka petti pahasti lauantaina, ja kuvat onkin siksi hyvin erilaisia laadultaan. Koska en ole valokuvaaja, enkä kuvienkäsittelijä niin näillä mennään. Aiempiin vuosiin verrattuna messut olivat nyt aika hiljaiset, mutta aina täytyy muistaa että pienistä puroista virtaa se iso joki, ja pienikin apu on iso apu! Siispä kiitos kaikille kynsistudion asiakkaille panoksestanne eläinten auttamiseen! Tässä on molempien päivien lakatut kynnet ja josset jaksaisi millään selata postausta loppuun niin kerron jo tässä vaiheessa että juuri ja juuri sain yhden siedettävän kuvan myös omasta messulookista, Pin Up Style! Eli katsellaan ensin vähän kynsiä:
Kiitos vielä ja taas kerran MiMaxille kynsistudion sponsoroinnista, suurin osa kynsistudion tarvikkeistahan on Mimaxin minulle tähän toimintaan lahjoittamia.
http://www.mimax.fi/

Ja lopuksi lupaamani kuva messulookista, olin kyllä itse tyytyväinen ja onnellinen tällaisesta tyylistä, ehkäpä näin voisi pukeutua useamminkin:

6 kommenttia :

 1. Oi miten ihania lakkauksia! Oot ollu kyllä tosi tehokas :)

  VastaaPoista
 2. Oi, miten ihania! TAAS! Pikkulintu muuten kertoi, että messustudiolla alkaa olla jo pieni vakiasiakas! Ja allekirjoittanut ei siis sovi toiseen noista määreistä! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) On kyllä totta että vakiasiakkaita on jo kertynyt, se vaan todistaa että tää homma toimii. :) En tee siis turhaa työtä. <3

   Poista