maanantai 6. huhtikuuta 2015

Hyvää pääsiäistä!

Enhän nyt suinkaan ihan myöhässä vielä ole, onhan tässä vielä päivä aikaa juhlia pääsiäistä.... Lakkasin kynnet kyllä ajoissa, sitten oli edessä siivouspäivä ja kynnet olikin jo kamalan näköiset. Tiedättehän kun vastalakatuilla kynsillä alkaa siivoamaan? Sitten onkin ollut ihan rauhallista pääsiäisen viettoa ja viime vuonna aloitettu perinteinen pääsiäismunanmetsästys. Jopa ensi vuonna yläasteelle menevä poika on täysillä mukana nykyaikaistetussa leikissä, isi ja äiti piilottavat pihalle pääsiäismunia molemmille 10 ja piilopaikasta otetaan valokuva, Whatsapp'illa sitten puolen tunnin välein saapuu tämä kuva vihjeenä ja saa lähteä metsästämään. On tämä nykyaika ja laitteet vaan ihmeellisiä kun jaksaa mielikuvitusta käyttää.... Mutta todella siis ne kynnet, niistä ei olekkaan montaa sanaa, ainoastaan fail. Tässä:


 Idea oli hyvä, toteutus ei niinkään kun mielikuvitus loppui kesken. Kynsillä on kaikki kahdeksan essencen I <3 Trends The Pastels lakkaa, eli 01 So Lucky, 02 Sun Is Smiling, 03 I'm So Fluffy, 04 Sweet At First Sight, 05 Yummy Gummy, 06 Sparkles In The Bottle, 07 Bubble Bath, 08 Do Nuts. Tykästyin alla oleviin lakkoihin sen verran että niitä täytynee käyttää heti uudelleen, keltainen ja aksenttikynsissä oranssi. 

Tähän loppuun vielä haluan laittaa ihan itse toteuttamani ja suunnittelemani all-in-one pääsiäiskoristeen. Tällaiset askarrutin töissä ja siellä tämän omanikin tein kotiintuotavaksi. Kuvan kera kaikille hyvää pääsiäistä!


13 kommenttia :

 1. Kivat kynnet ja harvinaista tein itekki pääsiäiskynnet.Voit käydä blogistani katselemassa =)
  Ootko muuten tulossa ensi viikolla messukeskuksen lapsi/eläin/kädentaitomessuille ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Olen kyllä tulossa jälleen lakkaamaan kynsiä Rekku Rescuen pisteelle. :)

   Poista
 2. Pallerokynsillä pääsiäiseen. Sellaiset olisin varmasti itsekin tehnyt, jos pääsiäiskynnet olisin kerennyt tehdä :)
  Ja kyllä mäki lähtisin vielä tuollaiseen pääsiäismunajahtiin mielelläni! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu facessa näin itse asiassa Katarooman kynnet ja halusin pilkutella kanssa, ei vaan mennyt niinkuin Strömsössä ja mielikuvitus loppui sitten kesken, ehkä oli liikaa värejä käytössä :p Munajahti taitaa nyt olla sitten perinne, katsotaan vieläkö seiskalla tuo vanhempia haluaa lähteä metsästykselle. ;)

   Poista
 3. Söpöthän nää on. :) Mää en pääsiäiskynsiä kerenny tehä ku pääsiäinen meniki oksennustauisa. :/ Uu kuulostaa hauskalta pääsiäismunajahdilta. :D Hyvin keksitty. Vitsi nuo Essencen lakat on ihanan näkösiä, ei voi muutaku kuolata. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mä ehdin olla hetken näillä kynsillä ja tosiaan lakkaukset oli sitten rullalla siivouksen jälkeen niin ei kauan ehtinyt näistä kynsistä olla iloa. ;)

   Poista
 4. Ihanaista pääsiäistä sinnekin! <3 Hauska tuo versionne pääsiäismunien piilottelusta, suorastaan kadehdittavaa kekseliäisyyttä! :D Ja eihän noissa kynsissä mitään vikaa ole, juuri täydelliset pilkkukynnet pääsiäisen viettoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Alkuperäinen idea oli pilkutella joka kynsi erilailla mutta kekseliäisyys tosiaan loppui kesken ja tuli vähän jotain sinnepäin... :D

   Poista
 5. Ihanat pastellikynnet ja hieno koriste, mä tykkään, kun siinä on kaikkea mahdollista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Musta tuo koriste on näppärä, varsinkin sitten pääsiäisen jälkeen kun koristeet pitää kerätä pois niin tää onkin helppo tapaus. :)

   Poista