lauantai 11. huhtikuuta 2015

Pin Up Style

Pin Upista on blogissani kirjoitettu vähän aiemminkin, ja nyt vähän lisää. Rekku Rescuen Pin Up kalenteri vuodelle 2015 sisältää 12 erilaiset pin up tyyliset kynnet, jotka on allekirjoittanut lakannut. Kuvissa ne ei kuitenkaan pääosaa näyttele, eikä juurikaan näy, mutta blogissani ne on esitelty aiemmin. Itse en siis ole päässyt aiemmin Pin Up vermeisiin pukeutumaan mutta nyt intouduin PetExpo messuille hankkimaan asusteet itsellenikin. Asuun sopien piti laittaa myös kynnet, ja ne ovat tässä nyt tällä kertaa pääosassa, esittelen ne nyt: Kynsillä on värilakkana OPIn Mod About You, ja koristeet on I Snow You Love Me lakasta ronkittu meikkisieneen ja dotting toolilla aseteltu kynnelle. Väri selittyy mekkoni värillä, joka on arvatenkin vaaleanpunainen. Puolikuumanit on olleet Pin Up aikakautena hitti, ja varsinkin negative spacen kanssa, eli half moon on jätetty lakkaamatta. Tästä sitten kehitin oman manini. Muun asun näette myöhemmin, jos saan onnistuneita kuvia päivästä myös itsestäni. Kun tämä on julkaistu, olen juuri matkalla messuille jossa lakkaan jälleen kynsiä eläinten hyväksi!


5 kommenttia :

 1. Sievät puolikuut :) ISYLM toimii kyllä ihan sika hyvin tuohon tarkoitukseen! Itsekin tullut joskus tehtyä sillä reunustettu puolikuu.

  VastaaPoista
 2. Kivat kynnet ja toivon että asiakkaita riittää messuilla.Kävin itse jo messuilla eilen ystävän kanssa kun voitin liput,joten tällä kertaa ei nähdä =)

  VastaaPoista
 3. Oi miten klassisen kauniit! Tykkään puolikuumanista ihan satasella. ;)

  VastaaPoista
 4. Erittäin onnistuneet kynnet :)

  VastaaPoista