lauantai 1. lokakuuta 2016

Kynsiblogit goes Halloween - lakkauskilpailu


Nyt käynnistyy halloween-aiheinen kynsikoristelukilpailu!

Kilpailuun voit osallistua itse tekemilläsi halloween-aiheisilla lakkauksilla. Kilpailuaika on 1.10.2016-31.10.2016 ja voittajan julkistamme 5.11.2016 Facebook-sivullamme. Tarkemmat osallistumisohjeet alla:
Kilpailuun osallistutaan Instagramissa tagaamalla kuvasi #kynsiblogitgoeshalloween. Osallistuaksesi profiilisi Instagramissa täytyy olla kilpailun ajan julkinen, että pystymme näkemään kuvasi. Varmistuaksemme siitä, että kuva on varmasti itse ottamasi, osallistumiskuvassa tulee näkyä käsin kirjoitettu paperi, jossa lukee sama hashtag eli #kynsiblogitgoeshalloween. Lakkaukset voivat olla omissa kynsissäsi tai jonkun toisen kynsissä, mutta lakkauksen tulee olla itse tekemäsi. Kynsiblogien bloggaajat äänestävät osallistuneista voittajan, jolle on luvassa halloween-aiheinen palkinto sisältäen kynsilakkaa ja koristeita. Palkinnosta lisää ihan lähipäivinä, mutta voimme jo tässä kohtaa luvata, että se on osallistumisen arvoinen eli kannattaa alkaa miettimään lakkauksia! Palkintoa sponssaamassa ovat Cesarsshop ja Cosmo Nordic Ab.

Kilpailuun osallistuvien ja voittajan kuvia voidaan julkaista Facebook-sivullamme. Facebook ei ole osallisena kilpailun järjestämisessä. Palkinto postitetaan vain Suomeen.

3 kommenttia :

  1. Lakkauskilpailuja ei ookaan pitkään aikaan näkynyt. Pitääkin heti ruveta ideoimaan. Halloween on kyllä hankala aihe, mutta hyvä niin.

    VastaaPoista
  2. Hauska kisa, osaisikohan sitä jotain kivaa halloween-aiheista kynsilleen taiteilla :)

    VastaaPoista