torstai 5. syyskuuta 2013

Jälleen ruusuja kynsillä

Sain jo toisen paketin Born Pretty Storelta, jälleen itse valitsemani tuotteet. Esittelen tuotteet kunnolla linkkien kanssa kun otan ne kynsilleni käyttöön. Valinnan vaikeutta oli taas valita tuotteita, mutta valitsin nyt tällä hetkellä eniten kiinnostavat.


Eli valitsemani tuotteet on väriä vaihtava kynsilakka ja siirtokuvia, eli water decaleja. Ensimmäiseksi testiin otin decalit ja ne esittelen tässä postauksessa siis tarkemmin. Decalit löydät täältä.Kynsillä on siis alla ja päällä essien 3-way Glazea, värilakkana Gina Tricot Shimmer Mint ja koristeina water decalsit. Born Pretty Storen laajasta nail art valikoimasta löytyy decalseja moneen lähtöön eikä ole hinnalla pilattu. Nämä yksilöt käyttäytyivät todella kiltisti, vaikka olivat vähän paksumpaa mallia. Kynnet olivat omaan mieleeni kyllä, nätit ja viimeisiä kesäkynsiä sainkin kuvattua vielä auringonpaisteessa.

Toimituskulut Suomeen Born Pretty Storella ovat ilmaiset. Saat alennuskoodillani 10% alennuksen tilauksestasi:

Kynsilakka on lopulta jäänyt luvan kanssa testaamatta. Sitä ei siis tulla näkemään blogissani.

8 kommenttia :

 1. Kivat kynnet sulla.

  Nimimerkillä "lakkasin just vaaleen vihreet kynnet ja laitoin niihin ruusudecaleja".

  VastaaPoista
 2. Jos saat tuon värinvaihtajan käyttäytymään kynsilläsi hyvin, niin lupaan antaa sille toisen mahdollisuuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krhm. Mä tuotaaaah... Tässä mietin miten saisin kauniisti tehtyä siitä postauksen... En vissii millään. Pyysin tuoteselostetta sieltä kun lakka oli niin oudosti käyttäytyvä. Oon kynnet tehnyt kyllä, mutta sen kanssa kävi fiba että tuli väärä lakka, niin odotan ohjeita miten toimia postauksen kanssa. Väkisinkö linkkaan väärään väriin vai korjataanko linkkiä. Mutta kattellaan...

   Poista
 3. Söpöt kynnet! Mä kans oottelen postausta tuota väriä vaihtavasta... :D

  VastaaPoista