sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Hämeenlinnan kynsimiitti (osa 2)


Miittipostaus osa kaksi käsittelee sponsoreita ja heidän lahjoittamiaan tuotteita. Ilman sponsoreita toki miittejä voidaan pitää, mutta minusta ne sopivat sinne, näin aktiivisilla harrastajilla on yhdessä mahdollisuus tutustua uusiin tuotteisiin ja myös blogien välityksellä jakaa vinkkejä uusista mahtavista tuotteista muillekkin harrastajille. Tässä ensimmäisenä kaikki sponsorit listattuna, tosiaan kiitokset bannerista, sponssilistasta ja nimilappuina toimineista VIP-passeista kuuluu miehelleni. Näin hänkin tuki omalta osaltaan minulle tärkeää harrastusta.


Seuraavaksi esittelen kaikki saadut tuotteet (paitse ne jotka vaihdoin johonkin muuhun) ja sponsorin jolta tuotteet tuli yhteystietoineen. En hyödy linkkien klikkailusta, kuten ei muutkaan miitissä olleet, vaan linkit ovat kiinnostuneita lukijoita varten laitettu valmiiksi.

MiMax

MiMax lahjoitti kaikille miittiläisille glittersetit ja kuulakärkikynät. Kiitos MiMax!

Consult Lady

Consult Lady lahjoitti jokaiselle miittiläiselle kolme China Glaze lakkaa, joista yksi magneettilakka joka sai kaverikseen vielä magneetin. Vaihdoin kaksi omaa lakkaani, kultainen cracle tuli vaihdossa ja yksi vaihdokki meni Zoyan lakkaan. Lisäksi Consult Lady lahjoitti vielä yhteiseen arvontaan vielä neljä lakkaa. Kiitos Consult Lady!

Face Helsinki

Face Helsinki


Face Helsinki panosti miittiimme hurjan isolla paketilla. Jokainen meistä kuudestatoista sai Ziaja käsirasvan, Nail Expert tm vahvistavan aluslakan ja hoitoöljyn kynsille ja kynsinauhoille, Paese Cuticle Milk ja kynsilakka, omani oli väri 182, MIYO lakkapullo jonka väri oli minun pussukassani 32, orange. Kiitos Face Helsinki!

Blibbo

Blibbo sponsoroi miittiämme lahjoittamalla  kaikille kynsitarroja, kynsikoristehyrrän, avaimenperän ja karkkipatukan. Jälleen vaihdoin namini, Sara tykkää tunnetusti colasta, ja minä en voi sietää colaa kuin aitona juomana, niin teimme vaihtarit. Kiitos Blibbo!

Mereneid

Mereneidiltä kaikille miittiläisille tuli lahjapussukassa kynsitarroja, viila, freesian tuoksuinen kynsiöljy ja kalsium aluslakka.Kiitos Mereneid!

Oriflame - Marika Eronen

Oriflamen kassista löytyi kuvasto, basilika-persikka käsivoide, kynsiviilasetti ja pienet näytepakkaukset päivä- ja yövoiteesta. Lisäksi arvontaan kaksi hoitolakka. Kiitos Marika!

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka lahjoitti kaikille miittiläisille käsivoiteen ja kynsiöljyn. Kiitos Dr. Hauschka!

NailCity

NailCity lahjoitti miittiimme kaikille Zoya kynsilakat. Itse sain Daul nimisen lakan, ja vaihdoin China Glazen yhden lakan toiseen Zoyaan, Toni nimeltään. Kiitos NailCity!

OPI Finland
OPI Finland lahjoitti meille kaikille kalenterit. Ei haittaa vaikka vuotta on enään vähän jäljellä, kuvat kalenterissa on aivan mahtavia, kuvassa kuluva syyskuu. Arvontaan OPI lahjoitti vielä simpukkamurskaa ja 2x Touring America minisettiä. Kiitos OPI Finland!


LivBox

LivBox lähetti meille kaikille kuluvan syyskuun LivBoxin. Omani sisälsi Louis Widmerin puhdistusmaidon, BOSS JOUR parfyyminäyte ja vartalovoide, DR. Bonner Magic Soap vartalosaippua, Max Factorin luomivärin ja Peppy Galoren kasvoveden. Kiitos LivBox!

Saga Beauty

Saga Beauty lahjoitti kaikille meille alessandro käsivoide näytteen, toivomuskorun ja magneettilakan ja magneetin. Kiitos Saga Beauty!

Adenina
Adenina lahjoitti kaikille 10% alennuskoodit verkkokauppaan ja pienen niittipussin. Kiitos Adenina!

Eivät sponsorit vielä tähän lopu, listaan linkkeineen ja lahjoituksineen loput kirjoittamalla koska nyt loppui kuvat kesken.

ACO Lahjoitti meille arvontaan vaaleanpunaiset lahjakassit, ja erikseen vielä tuotepaketit, sisältöä en valitettavasti ehtinyt nähdä, mutta ne voittaneet varmasti esittelevät tuotteet omissa blogeissaan. Muistan ainakin että toinen pinkki kassi meni vieressäni istuneelle Ninianelle. Kiitos ACO!

Cosmerya lahjoitti myös arvontaan meille 2 Cuccio Colorsin kynsilakkaa, kynsiviiloja 3kpl ja dotting tool setin, lisäksi saimme 25% alennuskoodin. Kiitos Cosmerya!

Berner lahjoitti jokaiselle Isadoran uuden hiekkalakan, myös arpaonni suosi minua vielä toisella. Lisäksi kaikille oli oma Sally Hansenin Fuzzy Coat lakka ja minä sain vaaleansinisen.  Kiitos Berner!

Candyshop lahjoitti arvontaan kynsilakan, kiitos Candyshop!

Lush lahjoitti arvontaan saippuan, kiitos Lush! 

Hyvinvoinnin tavaratalo lahjoitti jokaiselle alennuskoodit ja arvontaamme lahjakortin. Kiitos Hyvinvoinnin tavaratalo!

Max Factor lahjoitti arvontaamme neljä kynsilakkaa ja kaksi huulipunaa. Kiitos Max Factor!

Lady Moonlight antoi kynsimiittiläisille 25% alennuskoodit käyttöön. Kiitos Lady Moonlight!

Parolantien Kukkapalvelu lahjoitti tarjoilupöydällemme kauniin kimpun ja arvottavaksi toisen kimpu. Kiitos Parolantien Kukkapalvelu!

Liikkuva parturi-kampaaja J.M lahjoitti arvontaan lahjakortin, kiitos J.M!


 


12 kommenttia :

 1. Tosi paljon kaikkea kivaa testattavaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, todellakin, uutuuksia riittää pitkäksi aikaa. :) Täytyy vähän malttaa ettei kaikkia koita kerralla, vaikka lahjana tulivatkin, täytyy silti säästää. ;)

   Poista
  2. Kerrotko mulle mones päivä sulla on ne synttärit niin jos jotain pientä kivaa laittas

   Poista
  3. 30.10 on ihan paras päivä juhlii synttäreitä. :) <3

   Poista
  4. sithän meil on molemmilla 30päivä mulla oli viime kuussa =)

   Poista
 2. Oi oi, komeat lahjoitukset! Mielenkiintoisia testailupostauksia siis tulossa, kivaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutten lupaa aikataulua. ;) Hengissä olen, hoidan nyt niin pieniä kissavauvoja ettei paljoa ylimääräistä aikaa jää ja nyt on ollut ja vielä tulossa hurja määrä tapahtumia tuon eläinsuojelutyön merkeissä. :) Blogi joutaa odottaa, eläimet ei.

   Poista
 3. Sulle on haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ookke, tulevaisuudessa joskus talven pimeinä iltoina varmaan ehin tehä... :D

   Poista
 4. Wow, paljon olette saaneet kaikkea :) oli varmaan kiva miitti ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä kaikilla oli niiiin mukavaa. :) Ja hienosti sponsorit lähtivät mukaan, innolla ootan että pääsen testaileen tuotteita. Rasvoja oonkin jo käyttänyt ja kerron ja suosittelen kyllä blogissa sitten kun on aikaa postata.

   Poista