perjantai 6. syyskuuta 2013

Testissä koko kynnen tarrat

Jep, luitte aivan oikein, halusin todellakin testata koko kynnen tarroja. Minulla on uusi yhteistyökumppani, Blippo, ja sain sieltä valita testiin ja arvosteltavaksi tuotteita ja tässäpä ensimmäinen postaus. Blippo on siis Japan Kawaii Superstore ja tuotevalikoima on laaja, toimituskulut Suomeen ilmaiset, siihen täytyy tutustua itse ja se onnistuu helposti vaikka tästä:


Katsotaanpa sitten millaista on uusi yhteistyö, mitä halusin testattavaksi, tässä paketti mitä Blipolta tuli:

Halusin testattavaksi todellakin koko kynnen tarroja, mustia strasseja, karkkipatukan ja kaupan päälle tuli vielä avaimenperä. Tässä postauksessa esittelen vain koko kynnen tarrat ja muista tulee omansa kunhan ehdin kaikkea testata. 

Eli tarrat löytyivät täältä. Valitsin siis tarkoituksella koko kynnen tarrat jotka olin päättänyt kynsilleni saada nätisti, ja sillä selvä. Noh, katsotaanpa miten kävi.


Kynsilläni siis alla essencen Black is back, koristeina tarrat ja päällä essencen pikakuivattava lakka.

Tarrat olivat kynsilleni aivan liian pieniä, sen huomasin heti. Siksi aluslakaksi tuo musta, ja se toimi niin hyvin ettei sitä erottanut että tarrat eivät peitä koko kynttä. Tämähän ei siis tietenkään toimi kokokuvioidulla tarralla. Näiden kanssa onneksi toimi. Kynteni ovat kaarevat oikeastaan vaaka ja pystysuunnassa, joten epätoivo meinasi iskeä näiden kanssa. Tarra on kuitenkin melko paksu ja kova, eikä jousta kynnen mukaan. Sain aseteltua ja paineltua ja raaputeltua tarrat kynsille suunnilleen ilman ilmakuplia, ja pikakuivattaja oli ihan tietoinen valinta. Eli homma joko toimii tai ei toimi. Onneksi toimi. Tarra tasoittui melko hyvin päällilakan avulla kynnelle, tarvitsin kuitenkin siistiin lopputulokseen kaksi paksua kerrosta päällilakkaa. 

Eli rehellinen mielipiteeni? Ei lainkaan hullumpi, työtähän tämä vaatii aivan todella saada ne tarrat kynsille nätisti. Enkä todellakaan pelkää koko kynnen tarroja, kunhan kuvio/kuva siinä on tarpeeksi nätti jotta jaksaa nähdä vaivan. Helppoa tämä ei ole, sen kerron suoraan. Mutta vaivannäkö myös palkitaan, mikäli tarrassa on joku erityisen upea kuviointi jollaista olisi muutoin vaikea saada kynsille.

Translation in english

I wanted to try out whole nail stickers from my new partners shop, Blippo. I got to choose some test products from their store. 

Stickers were too small for my nails, but I used black polish with them so you cant see it. My nails arent perfect for whole nail stickers, so I really had to work with these to get them settle right. Glad I did see the effort, they were very pretty. My honest opinion is that this is not the easiest way to decorate your nails, but totally worth it if the sticker is pretty.

14 kommenttia :

 1. Kivoja tuotteita sait testiin ja onnea yhteistyökumppanista.Kivalta kynnetki näyttää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Toi on kyllä melkoisen mielenkiintoinen kauppa! :)

   Poista
 2. Mutta hienothan noista kynsistä tuli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuliki. :) Mutten sano et se ihan lastenleikkiä ois ollu... :D

   Poista
 3. Vausti, hyvin istuu tarrat (monen vaiheen jälkeen). Mulla on aina vaikeuksia kokokynnen tarrojen kanssa, koskaan en oo saanu noin siistiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis kyllä töitä näiden eteen tehtiin. :) Mutta toisaalta en kyllä haluaisi tasaisia kynsiä, silloin käyttö ois helppoo mut ei ne ois yhtä nätit. :)

   Poista
 4. Kiva juttu yhteistyö, onnea! Ja kiinnostava putiikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Joo, siel on nyt tosi halvalla aiiiiivan ihania kuoria kännykkään, pakko laittaa tilausta menee heti tilipäivänä. :)

   Poista
 5. Mä valitsin testiin silloin noita ihan samoja kokokynnen tarroja, vielä samalla kuvallakin :D

  VastaaPoista
 6. Haastoin sinut blogissani :)
  http://nailstophotos.blogspot.fi/2013/09/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ehtiny tehä tän jo mut katton mitä jaksan uusia, laitan sitte sun blogiin viestiä. :)

   Poista
 7. Ihanat tarrat, sä oot saanu ne tosi onnistuneesti kynsille! :)

  VastaaPoista