sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Ensikosketus kynsivinyyleihin

Tein mielestäni aivan mahtavan vaihtokaupan kynsimiitissä, goodie bagissa ollut essien lakka saisi sitä arvostavan kodin ja minä taasen saisin testiin kynsivinyyleitä. Yllätys ja innostus oli suuri kun kuori kolahti postilaatikkoon ja siellä oli iso nippu vinyyleitä, eri kokoa ja mallia vaikka muille jakaa. Ideat olivat pyörineet päässäni jo etukäteen, ainoastaan valinnanvaikeutta tuotti että millaiset kynnet toteutan ihan ensimmäiseksi! Tällainen on siis ensimmäinen kynsivinyylitesti:
Kynsillä on alla Seppälän Tiia Vanhatapio Fool's Gold lakka ja kynsivinyyleiksi valitsin keskikokoisen siksakin. Päälle lakkasin kaksi kerrosta Barry M Kingsland Roadia. Väriyhdistelmä on hempeä mutta herkullinen ja tykkäsin kynsistä kovasti. Lyhyisiin kynsiin sopii hienosti pystysuuntainen siksak kuvio ja ikäänkuin ne olisivat nyt pidemmät... Vähän tiukkaa tekee sopeutuminen lyhyisiin kynsiin, ja pientä kynsimasista on ollut ilmassa eikä oikein tee mieli laittaa kynsiä. Onneksi ne kasvavat pian takaisin, toivottavasti entistä vahvempina ja pidempinä!

12 kommenttia :

 1. Nätit. Kyllä ne kasvaa ihan huomaamatta, kohta ne on jo pitkät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kyllä ne kasvaa ku tarpeeks muistaa kastella... :D

   Poista
 2. Ai kun kivat! Herkku väriyhdistelmä. :)

  VastaaPoista
 3. Mä kanssa oon kerran ehtiny koittaa noita vinyylejä ja tykkäsin. Nää kynnet on oikein somat. Onnistuneita lakkauksia saa nysiinkin; tsemppiä!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Eiköhän tää tästä, ei ainakaan oo sormet enää kipeät mitä ne tosiaan oli reilusti yli viikon lyhentämisen jälkeen.

   Poista
 4. Tosi kiva lakkaus! Pitäisi itsekkin ostaa nuita kynsivinyylejä :)

  VastaaPoista
 5. Minusta nää on upeat lakkaukset! Mulla on nyt vielä töpömmät kynnet ku sulla ja ei tee yhtään mieli lakata, oon sitte nakuilla kynsillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) I feel your pain, kyllä siitä pääsee pikkuhiljaa yli, maltti on valttia mutku sitä mulla ei juuri ole. ;)

   Poista