perjantai 11. heinäkuuta 2014

Nakua kerrakseen

Lyhyet kynnet tuntuvat kovin oudoilta, ihan kuin jotain puuttuisi, lähes yhtä tärkeää kuin vaatteet. Jotenkin siis alaston olo, hyvinkin häveliäästi yritän jotenkin lyhyitä kynsiäni piilotella. Tämä on nyt jotain ihan uutta enkä osaa tarkemmin siis itsekkään oikein kertoa mistä nyt tuulee. Tästä sitten sainkin idean laittaa lisäksi nude lakkaa kynsille. Born Pretty Storelta sopivasti saapui uusia leimalaattoja ihanaan kokoelmaani, tykkään näistä QA-sarjan laatoista kovasti. Ovat olleet hinta-laatusuhteeltaan huippuluokkaa. Lyhyillä kynsillä jotenkin tuo puolikuumani oli oikein näpsäkkä, joten kehitin idean kynsiin siltä pohjalta uusien leimalaattojen innoittamana. Tällaiset kynnet sitten tuli:Kynsillä siis OPIn My Very First Knockwurst ja leimaukset QA87 laatasta. Kömmähdyksenä kuvasta puuttuu Konadin musta leimalakka jota näihin on käytetty. Päällä pikakuivattaja. Kuvat on siis leimattu tuolla pienellä päällä kohdistamisen helpottamiseksi, mutta kuten kuvista huomaa, ei se silti ollut helppoa eikä sujunut ihan täydellisesti. Tehtyäni nämä kynnet kaksi kertaa, olin jo niin kurkkuani myöten täynnä että nämä eivät sitten lainkaan miellyttäneet silmääni.

Leimalaatan sain tosiaan BornPrettyStorelta blogi tapahtuman seurauksena toisen kaverin kanssa ja ajattelin tehdä tästä testipostauksen. Nail art valikoimasta löydät leimaukseenkin paljon kaikkea kivaa, kaiken muun kynsihärpäkkeen muassa. Kaikista kaupan normaalihintaisista tuotteista saat blogini lukijoille tarkoitetulla alennuskoodilla 10% alennusta.

12 kommenttia :

 1. Hieno uus banneri ja kauniit kynnet! <3

  VastaaPoista
 2. Nätit lakkaukset ja kesäterkkuja sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet, nude ja musta toimii aina! <3 Ainakin allekirjoittaneelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mulla ei nyt jotenki toiminut tää yhdistelmä kyllä, täytynee koittaa joskus uusiksi sitten pitkillä kynsillä olisiko sitten helpompi olla.

   Poista
 4. Hieno uus banneri! Onneks kynnet kasvaa takas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vähän myös taustaa entrattiin ettei ole ihan valmis blogipohja käytössä. Tässä muutoksia kyllä riittämiin yhdelle kertaa. ;) Ja kynsien kasvua ootellessa, onneksi ne todella kasvavat takaisin sitten. :)

   Poista