torstai 31. heinäkuuta 2014

Helteiset vesimarmoroinnit

Koskapa on taas vesimarmorointihaasteen aika, piti ajoittaa Nailtrition hoitokuurin vaihtopäivä sopivasti tähän kuun loppuun jotta saan lutrata välillä värilakoilla. Olen siis kahden viikon Orly Naitrition kuurilla ja noudattanut sitä orjallisesti, blogiin tulossa kyllä aiheesta postausta kunhan se toinenkin viikko vielä vierähtää. Mutta nyt intouduin yllättäin pinkistä, ja kuvio on uusi jota halusin harjoitella. Ja heti ensimmäinen eli peukalo onnistui vallan yli odotusten kuten muutkin kynnet, ja olen erittäin tyytyväinen ja harmittaa jo kun pitää jatkaa kuuria ja ottaa nämä ihanudet pois! Eli siis tällaiset ihanuudet sain aikaiseksi:Alla on Gina Tricot White ja värilakoiksi valitsin flormar/Kone Helsingin neonkokoelmasta seuraavat lakat, NO13, NO08 ja NO03. Työkaluthan kuvasta puuttuu, käytin hyvin pientä vesikuppia jotta saan nätin pienen kuvion aikaan eikä lakkaa mene kauheasti hukkaan. Sotkuista puuhaahan tämä on kuten lajiin kuuluu, minkäs sille mahtaa kun laiska on eikä jaksa teipailla sormia suojaan suuremmilta sotkuilta jota syntyy väistämättä.

Eli kuten jo heti alussa pääsin hehkuttamaan, olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen ja kynnet ovat aivan ihanat! Tykkään, tykkään ja tykkään, en millään haluaisi ottaa heti pois mutta tärkeä tieteellinen koe ja tehokuuri kynsille menossa niin ehkä täytyy taipua.

22 kommenttia :

 1. Onpa tosiaan kauniit ja hyvin onnistuneet marmoroinnit <3 Peel offia vaan sormien suojaksi niin ei tartte teippailla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kappas sitä voisikin koittaa! :) Teippailu tuntuu jotenkin rasittavalta, ja on aika onneton törppö olo sormet teipattuna. :P

   Poista
 2. Oioi, aivan ihanat! Todella hyvin onnistuneet! :)

  VastaaPoista
 3. Käsittämättömän kauniiit! Miten saitkin noin nätin kuvion? En muista muilla nähneeni - ainakaan yhtä hyvin onnistunutta. T:Minttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) YouTubessa katsoin videon, tuo kukkakuvio joka ei siis töpökynsilläni näytä edes kukalta, saadaan pienellä jipolla onnistumaan hienosti. Tämä kuvio tehdään ulkosyrjältä sisäänpäin, ja kuviota voi korjata painamalla tikkua keskelle, se vetää ja korjaa kuviota ja antaa hyvin paljon anteeksi. ;)

   Poista
 4. Siis wau! Ihan mielettömän upeat <3

  VastaaPoista
 5. Wow! Todella kauniit! :) Niin onnistunut marmorointi.

  VastaaPoista