keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Depression

Mainitsin jo vähän viimeksi mitä tuleman pitää, täällä. Ja nyt se todellakin on täällä. Kotityöt on vaarallisia, kynnentappajia. Neljäs kynsi meni joten raskain mielin tein päätöksen töpökynsistä. Vaikka sekin sattuu, mieltä on kaihertanut kokoa ajan myös paikatut ja varottavat kynnet etteivät lohkea ja katkea kokonaan. Koska melkein puolet kynsistä oli jo vaurioituneet, niin katkoin sitten ihan itse kaikki loputkin, ja koska edelleenkään en kestä eripituisia kynsiä, kynnet ovat nyt olemattomat ja valkoista osaa kynsissä ei näy enään ollenkaan. Kasvatus- ja hoitoprosessi alkaa, ja tällä kertaa ei mitään kynsiä kovettavaa. Nyt testiin Orlyn Nailtrition. Tässä loput kuvat jotka saattavat järkyttää herkimpiä lukijoita.


12 kommenttia :

 1. Tosta ei ole suunta kuin ylöspäin. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Voi! Tervetuloa meidän, eli nysäkynsien laajaan joukkoon. :( Jään odottamaan raporttia kasvatuksesta ja ideoita lyhyiden kynsien koristeluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, joo, hitaasti mutta varmasti kasvatellaan ja pohditaan tosiaan mitä hoitoa nämä nyt vaatii. Toivon että osutaan kerralla oikeaan, tuohon Sissin neuvomaan Orlyn Nailtritioniin.

   Poista
 3. Mulla on yhtä töpöt. Meni hermot lohkeiluun ja liuskoittumiseen. Tästä kohti parempaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^Juuri samaan asiaan mulla kans se pinna sitten lopulta katkesi. Onhan tässä jo kärvistelty:
   http://miraclesnails.blogspot.fi/2013/10/mavala-scientifique.html
   http://miraclesnails.blogspot.fi/2014/03/geelipaikkaus.html

   Poista