lauantai 19. heinäkuuta 2014

Festarikynnet

Pääsinpä tekemään festarikynnet, mutta en tosin itselleni. Jo seitsemäntoistakesäisenä koin olevani niille liian vanha, enkä itse asiassa ole eläessäni siis ollut festareilla. Mutta ei se mitään, pääsin osalliseksi ainakin näin kynsienlakkaajan roolissa, kun lakkasin kaveripariskunnalle kynnet Wanaja Festivaleille. Ja kyllä, pariskunnalle, joten aloitetaanpa kuvien katselu!


Näissä kynsissä on lakkana Seppälän Tiia Vanhatapion Black Bird ja leimauksessa Seche Vite pikakuivattaja. Keskisormessa komeilee rauhanmerkki laatasta BM-007 ja samaisesta laatasta peukaloihin leimattiin siivet. Sitten seuraavat kynnet!Näissä kynsissä värilakkana on essencen uudesta Trend Edition kokoelmasta Go, Go Goal! 01 Tooor! ja leimalakkana on Dependin 223. Kuvat löytyy laatoista BM-225 peukaloon ja muissa BM-018. Hyvin on tummanpuhuvia kynsiä mutta olen tyyyväinen työni jälkeen ja kyllä kelpaa esitellä. Kauniimman sukupuolen edustajalle oli lakattu vielä varpaankynnetkin mustalla ja iso varpaissa oli samat kuviot kuin peukuissa, mutta ne eivät päässeet kuviin asti.

10 kommenttia :

 1. Hauskaa vaihtelua varmasti välillä päästä lakkailemaan miehen kynsiä. Molempien kynsissä Rokkia!

  VastaaPoista
 2. Hauskaa tämmönen! Hienoja kynsiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin mustakin! Kunpa olisi useammin tilaisuus lakkailla tapahtumiin ihmisille kynsiä. :)

   Poista
 3. Hyvin Tuska-festarimaiset kynnet! Mutta Wanajassa kerran olleena oletan tarjonnan iltaamyöden olleen hyvinkin tummanpuhuvaa.. Hienot lakkaukset kyllä ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ihmisen vaatetus on osatekijä lakkauksia mietittäessä, ja tietty se lakattavan oma mielipide. :)

   Poista
 4. Vautsi, sulta saa aina hyviä leimailu-kokeilu-lakkoja :D Hienon näköisiä kynsiä :)

  VastaaPoista