perjantai 9. tammikuuta 2015

Banneri ja sen kynnet

Mulla on jäänyt unholaan nämä kynnet jotka tein ja koristelinkin, kun kokonaisuus oli sen verran epäonnistunut. Kaivelin nämä kuvat siis arkistostani. Ihanan pitkät kynnet on tuolloin ollut, kesäkuussa 2014. Kuitenkin nyt tässä pohdin että tarina mun bannerin takana on olemassa, miksei sitä voisi julkaista. Eli banneri tässä kaikessa komeudessaan, kiitos isännälle sen tekemisestä:

 Ja tässä alkuperäinen kuva josta hän lähti liikkeelle:
Alkuperäinen ajatus oli tässä esitellä China Glazen Crinkled Chrome Crush Baby lakkaa jota en edes itse ostanut, vaan lainasin kaverilta nähdäkseni pystyykö tällaisen lakan kanssa elämään ja olemaan. Lakkahan on ihan omanlaisensa ja aika paljon negatiivista palautetta siitä olen lukenut. Itse en kyllä koe lakan olevan niin kovin kamala, se on vain erilainen. Tässä lähikuvat lakasta ja sillä lakatusta yhdestä kynnestä:


En oikeastaan keksi mitään järkevää syytä miksi lähdin näitä kynsiä sitten koristelemaan, metsäänhän ne meni. Tälle lakalle ei välttämättä sovi isommat koristukset vaan se on itsessään juuri se juttu. Mutta vahingosta viisastuu, seuraavalla kerralla en laita ylimääräistä roipetta kynsille. Niin siis tosiaan ostoslistalla on tästä sarjasta hopea Aluminate ja pinkki I'm a Chromantic. Mutta siis näytetään nyt kuitenkin ne yltiökoristellut kynnet vielä:Kuten jo mainittu, kynsillä on China Glazen Crinkled Chrome Crush Baby lakka. Koristelin sen mustilla strasseilla käyttäen apuna näppärää strassikynää. Strassit on kiinnitetty Seche Vitellä, pikakuivattajaa en laittanut kuorrutukseksi koska silloin lakan tekstuuri olisi kärsinyt.

6 kommenttia :

 1. Oo yleensä sun koristelut on täydellisiä, mutta ilmeisesti ihminen on erehtyväinen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! :D Joo tää ei menny niinku Strömsössä, mielikuva valmiista kynsistä oli hieman erilainen, tai siis paljonkin. ;) Enempi tyyliin tämä: http://miraclesnails.blogspot.fi/2013/10/testissa-mustat-strassit.html vaikka noikin näyttää kyllä nyt pilaantuneilta siittiöiltä... XD

   Poista
 2. Ompa kyllä erikoinen lakka. :D En tiiä tykkäänkö vai en. Mutta banneri on ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu itse kanssa lainasin tätä tehdäkseni osto- tai ostamatta-jättämis-päätöksen. On se vaan niin erikoinen että täytyy pari sävyä omistaa. Ja kiitos! <3 :)

   Poista