keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Lunta ja minttua

En tiedä mistä tällainen mielikuva on päässäni että minttu ja lumihiutaleet kuuluu yhteen mutta BornPrettyStoren uuden leimauslaatan nähdessäni löysin sieltä välittömästi kuvion jonka halusin lakkauksiini. Kun lisäksi sain Gina Tricot Snow lakan, ei auttanut kuin lähteä toteuttamaan seuraavia kynsiä vaikka kuinka ahdisti laittaa heti uutta glitteriä edellisen perään, koska poisto. Käteni ovat nyt niin kuivat vaikka niitä yritänkin koko ajan hoitaa, että glittereiden muhittelu foliotollojen sisällä oli jokseenkin inhottavaa. Ja kerrotaanpa jo tässä kohtaa ennenkuin lätkäisen edes kynsistä kuvat, että metsään meni, ei olisi siis kannattanut. No mutta, tällaiset kynnet siis tein:
Kynsillä on siis värilakkana China Glaze Re-Fresh Mint, ja Konadin valkoisella leimasin seuraavaksi kuvion BornPrettyn laatasta BP-L001. Päälle lakkasin Gina Tricotin Snowta. Ja virhehän oli että nyt meni glitterit ja leimat väärinpäin. Glitterit peittävät sen verran leimausta, että ihana mielikuva jäähuurteisesta ikkunasta jää nyt täsä kohtaa näkemättä. Olisi pitänyt ajatella toisinpäin. Mutta eipä se haittaa, lakkauksille kävi heti suuri onnettomuus kun olin saanut kuvat otettua, oikeasta kädestä kaksi kynttä ruttaantui. Kello oli paljon, enkä jaksanut tehdä asialle mitään, joka tapauksessa hieman pelkäsin mitä valmiiksi lyhennetyille kynsilleni käy kun luvassa oli hohtokeilausta joten jätin uudet edustuskynnet tekemättä.

BornPrettyStoren hienosta nailart valikoimasta löydät leimalaattojen lisäksi paljon muuta mukavaa, ja blogini alekoodilla saat 10% alennuksen tilauksestai (normaalihintaisista tuotteista).

10 kommenttia :