keskiviikko 7. tammikuuta 2015

For Miracle

Eli viime postauksessa esittelin From Miracle franken kokoelmani jonka olen lähettänyt kavereilleni. Kokoelman helmi, For Miracle lakka on siis omani, ja ihan itseäni varten tehty. Eiköhän olekkin ihan näköiseni. Kun lakkasin sitä kynsilleni, sain idean koristeluista ja siinä kohtaa pääsikin testiin BornPrettyStoren lähettämät leimalaatat. Tällaiset kynnet sitten tein:
 Eli kynsillä on alla kerros OPIn Mod About Youta, sitten For Miracle. Koristeeksi on leimattu Konadin Psyche Pinkillä BP-18 laatasta kuvio. Ihan tuo lakka ei näiden leimausten kanssa sovi, glitterit peittyvät hieman liikaa tässä kuvion alle. Mutta värimaailmahan on täydellinen! BornPrettyStoren nailart valikoima sisältää leimalaattojen lisäksi vaikka mitä ihanuuksia! Tutustu valikoimaan ja käytä hyväksesi blogin lukijoilleni tarkoitettu alekoodi, saat 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista.

8 kommenttia :

 1. Todella upeat kynnet!
  Uusi blogisi seuraaja ilmoittautuu. Osaatko suositella jotain ainetta kynsinauhan hoitoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja tervetuloa mukaan. Itselläni on käytössä todella monia merkkejä kynsinauhavoiteista, -öljyistä, aina käsirasvoihin. Ihan perusjuttuna voisin mainita lähes jokaisesta ruokakaupastakin löytyvän Vitaliksen. Se on vanha ja hyvä tuote. Nettikaupoista sitten saa jo mitä vaan, ja jos on luottokortti tai Paypal niin mahdollisuudet on jo rajattomat. :) Olen nyt tykästynyt L'occitanen tuotteisiin kun laivalta ostin pienet testipurkit ja seuraavalta reisulta jo isomman tuubin, suosittelen! Sitten suosittelen muutenkin säännöllisesti käyttämään kynsinauhanpoistoainetta, cuticle removeria. Ykköstuote ja mielestäni sen voittanutta ei ole, Nfu Oh Cuticle Remover.

   Poista