sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Miraclen kynsistudio

Hellurei, vihdoin postaan jo viikko takaperin olleesta tapahtumasta. Olin siis lakkaamassa kynsiä Kissakoti Kattilan hyväksi tapahtumassa Hämeenlinnassa Kumppanuustalossa. Siellä oli eläinlääkäri luennoimassa ja piti kaksi luentoa, minä sen lomassa sitten lakkasin muutamat kynnet. Paljon ei ollut väkeä, mutta aina se yksikin voittaa nollan. Ja pienistä puroista jne. Eli tässä oisi saldoa lakkauksistani:Kiitokset kuuluu kynsistudion sponsorille, MiMaxille!

www.mimax.fi

Omat kynnet voinkin sitten esitellä täällä samassa postauksen lopussa, koska niissä ei ole oikeastaan mitään näkemisen arvoista. Seche Vite pikakuivattaja käyttäytyi nyt ekan kerran oudosti, olen onnistuneesti käyttänyt lähes loppuun kokonaisen täyttöpullon, ja nyt täytin pikkupulloa viimeisen kerran ja lakkaukset kärsi paljon puhutusta kutistumisesta oikein toden teolla. Noh, katsotaan:


Ekassa kuvassa peukalossa näkyy selvästi kutistuma (vaikka huono kuva muuten) ja alemmassa kuvass näkyy kuinka kärjet on jo paljaana. Samoin nimettömän kissan hännälle kävi köpelösti. Värilakkana on OPI Kiss Me I'm Brazilian ja väri on aivan mahtava, ihan niin minua kuin olla voi. Kissat on siirtokuvat ja valittu teeman mukaan kynsistudiohommia varten. Vaikka kynnet ei ole teknisesti lainkaan haastavat tai onnistuneet niin nämä on vieläkin kynsillä.

Nyt on yllättäin taas ollut blogitaukoa ja se saattaa jatkua ennalta määräämättömän ajan. Oloni ei ole nyt lainkaan hyvä, ja bloggailen jaksaessani tai pystyessäni. Blogia en lopeta enkä laita tauolle vaan kirjoitan aina kun pystyn.

9 kommenttia :

 1. Tosi nättejä lakkauksia pääsit tekemään! Harmi, kun omasi pääsivät kutistumaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo, kerta se on ensimmäinenkin mutta silti se Seche on viel ykkönen, kattellaan miten seuraavien lakkausten käy. ;)

   Poista
 2. Nättejä kaikki. Ihanat nuo sun kynnet.

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot, ihanat kynnet! On kyllä muutkin hienoja :) Onko tää Miran blogi? Kuvausta susta lueskelin ja tuli mieleen..
  T. Entinen (siellä samalla suunnalla kenties?) maalla asunut. :)

  VastaaPoista